destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,659 Reaksiyon puanı 41,342 Puanı 1,059 7 Mayıs 2014 #21 Çiğdem-' Alıntı: kvp-medya her hafta bir sonrakı haftaya yüklücem fotoları deee böylece sürekli takip etsin hem sende eklememiş olursun hahah Genişletmek için tıkla ... öyle yok bu son hafta bir hafta mühlet verdim önümüzdeki haftada sinek avlarsam bırakırım
Çiğdem-' Alıntı: kvp-medya her hafta bir sonrakı haftaya yüklücem fotoları deee böylece sürekli takip etsin hem sende eklememiş olursun hahah Genişletmek için tıkla ... öyle yok bu son hafta bir hafta mühlet verdim önümüzdeki haftada sinek avlarsam bırakırım
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,839 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 7 Mayıs 2014 #22 destere' Alıntı: öyle yok bu son hafta bir hafta mühlet verdim önümüzdeki haftada sinek avlarsam bırakırım Genişletmek için tıkla ... aaaaa santaş değilde ne buuu birdaha izlemem olurmu hiç arkadasına çok ayıp
destere' Alıntı: öyle yok bu son hafta bir hafta mühlet verdim önümüzdeki haftada sinek avlarsam bırakırım Genişletmek için tıkla ... aaaaa santaş değilde ne buuu birdaha izlemem olurmu hiç arkadasına çok ayıp
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,659 Reaksiyon puanı 41,342 Puanı 1,059 7 Mayıs 2014 #23 Çiğdem-' Alıntı: aaaaa santaş değilde ne buuu birdaha izlemem olurmu hiç arkadasına çok ayıp Genişletmek için tıkla ... arkadaş için çiğ tavuk bir kere yenir iki kere yenir üçüncüsünde çiğ tavuk yerine pişmiş voleybolcu tavuk gelmese arkadaş terkedilir
Çiğdem-' Alıntı: aaaaa santaş değilde ne buuu birdaha izlemem olurmu hiç arkadasına çok ayıp Genişletmek için tıkla ... arkadaş için çiğ tavuk bir kere yenir iki kere yenir üçüncüsünde çiğ tavuk yerine pişmiş voleybolcu tavuk gelmese arkadaş terkedilir