maçları yorumlamadım ama 1-2 resim koydum senin içinfutbol ve bayan voleybol maçlarını büyük bir merakla bekliyoruz
yeterli yavaş yavaş dahada bollaşır zamanla... başlangıcı yapmışsın ya o da yeter )maçları yorumlamadım ama 1-2 resim koydum senin için
tanıtımda basketbool ve futbol diyor sen nasıl voleybolu bekliyorsunfutbol ve bayan voleybol maçlarını büyük bir merakla bekliyoruz
doğru aslında 18 e alsaydık daha güzel olacaktı ama maç sonu da bakarlar20:00'de sporla ilgilenenler Galatasaray maçını izler,yanlış zamanlama
Maçtan sonra Basketbol'la ilgili varsa bişeyler bakılır,Futbolu zaten takip ediyorum.doğru aslında 18 e alsaydık daha güzel olacaktı ama maç sonu da bakarlar
basketbolla ilgili şeyleri kısa yazdım bugün, basket özel bölüm cuma günüMaçtan sonra Basketbol'la ilgili varsa bişeyler bakılır,Futbolu zaten takip ediyorum.
basketbolun seyircisi yok onu bayan volebolu olarak değiştirdik )tanıtımda basketbool ve futbol diyor sen nasıl voleybolu bekliyorsun
senin resim işi cumaya kaldıbasketbolun seyircisi yok onu bayan volebolu olarak değiştirdik )
aaaa naptın ettin aklına girdin kvp medyanın 😱😱😱basketbolun seyircisi yok onu bayan volebolu olarak değiştirdik )
takip etmezmiş yoksa 1 seyirci 1 seyircidiraaaa naptın ettin aklına girdin kvp medyanın 😱😱😱
ohaaa santaşmı yapıyorsun @destere oklavayı geçiririm ben şimdi bunun kafasına merak etme kvp medyatakip etmezmiş yoksa 1 seyirci 1 seyircidir
gördüm çok kuru olmuş resimsiz konu cacıksız pilava benzer yutması zor oluyor )senin resim işi cumaya kaldı
şantaj değil rica ettim @kvp-medya ya hemde kibar bir şekilde rica ettim kırmadı beni sağolsun artık bol bol voleybol izleyeceğizohaaa santaşmı yapıyorsun @destere oklavayı geçiririm ben şimdi bunun kafasına merak etme kvp medya
kvp-medya her hafta bir sonrakı haftaya yüklücem fotoları deee böylece sürekli takip etsin hem sende eklememiş olursun hahahgördüm çok kuru olmuş resimsiz konu cacıksız pilava benzer yutması zor oluyor )
şantaj değil rica ettim @kvp-medya ya hemde kibar bir şekilde rica ettim kırmadı beni sağolsun artık bol bol voleybol izleyeceğiz