Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Fragman hala cikmadi ya

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Kurtlar Vadisi Irak 11 Mayıs Pazar19:45'de Moviemax Türk'de

BmySidxCcAAVBPw.png:large

yav yine moralimi bozdular be madem vermeyeceksen geçen hafta verseydin arayı

Su sahneye bak.. suan Polat Leyla sacmaligini izleyecigmize Polat Elif flashbackleri yapilsa, yazilacak en güzel ask senaryosundan bile daha sicak gelecektir seyirciye... Leyla dönemi insallah bu sezon SON bulur. Alisamadik, ben alisamadim, zorlamaya gerek yok.

Su sahneye bak.. suan Polat Leyla sacmaligini izleyecigmize Polat Elif flashbackleri yapilsa, yazilacak en güzel ask senaryosundan bile daha sicak gelecektir seyirciye... Leyla dönemi insallah bu sezon SON bulur. Alisamadik, ben alisamadim, zorlamaya gerek yok.
Leylaya bende pek alışamadım bu sezon diziden çıkması lazım artık :)

Yok zaten öyle bir kıyaslama yapmadım ama eskilerin tadını alamıyor insan :)
ASLINDA MUROLU İSKENDERLİ YILDIRIM ARKADAŞLI ÇETOLU ZAMANLARINDA O TADI ALIYORDUK BİR DE GEÇEN SEZON MASKELİ ZAMANLARINDA

mete aymarın annesine ne oldu acayip gizemli bir kadındı aslında onun üzerinden baya bir hikaye yazılabilirdi

Annemle az önce tartisma yasadik Vadi sayesinde :D Dedi Polat Karahanliyi görüp yere düştüğü bolum en sevdiğim bölümdü sezon finaliydi dedi ben dedim anne o sezon finali değildi o sezon finaliydi falan dedi sonunda hakli ciktim :D

@takas annemin hatirladigina gore Morgta Polatin Karahanliyi gördükten sonra burnundan kan gelmesi Türk TV tarihinde bir ilkmis belki rekorlar konusunda yardimi dokunur tam bilmiyorum ama başka birşey de olabilir ama o sahne se bir şey olduğu kesin

Annemle az önce tartisma yasadik Vadi sayesinde :D Dedi Polat Karahanliyi görüp yere düştüğü bolum en sevdiğim bölümdü sezon finaliydi dedi ben dedim anne o sezon finali değildi o sezon finaliydi falan dedi sonunda hakli ciktim :D

@takas annemin hatirladigina gore Morgta Polatin Karahanliyi gördükten sonra burnundan kan gelmesi Türk TV tarihinde bir ilkmis belki rekorlar konusunda yardimi dokunur tam bilmiyorum ama başka birşey de olabilir ama o sahne se bir şey olduğu kesin

ne gibi bir ilkmiş onu anlamadım :D