Geçen yıl böylemiydi oysaharbiden çok kardeşimiz aktif değil bi ara topluca bi konu açacam hızlı çoktandır yok
china_shangai abimiz yorum yazmıyor
Şu şişkoya irrite oluyorum yok boyle irritelik
margaret kolunu kıracaktı hala rahat durmuyorŞu şişkoya irrite oluyorum yok boyle irritelik
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Fazla yasatmaz Margaret bunumargaret kolunu kıracaktı hala rahat durmuyor
Fragman konusunu açmak için yazete'ye bakıyorum sık sık, yayınlanır 15 DK içinde bence.bu fragman nerde kaldı yav.
bende mi katilsam fragman konusunu acma yarisinaFragman konusunu açmak için yazete'ye bakıyorum sık sık, yayınlanır 15 DK içinde bence.
Yarış derken? Fragman hiç açmadım bir kez olsun açmak istiyorum.bende mi katilsam fragman konusunu acma yarisina
herkes konuyu acmak icin bekliyor ya ondan yaris dedim acabilirsen ac polat sasmaz izin vermezYarış derken? Fragman hiç açmadım bir kez olsun açmak istiyorum.
Anladım da anlamamazlıktan geldim. Şu an online değil galiba.herkes konuyu acmak icin bekliyor ya ondan yaris dedim acabilirsen ac polat sasmaz izin vermez
Ben acardimda bilgisayar tamirde aga telefondan açmaya calisacamherkes konuyu acmak icin bekliyor ya ondan yaris dedim acabilirsen ac polat sasmaz izin vermez
Bu haftadan sonra ara verebilir emin değilim belli olamaz.
Set resimleri cikti