Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dedim bu adamın gerçek yüzü ortaya çıkacak diye Akın'ın sonuna kadar haklı olduğunu anlamıştır umarım herkes bu adamla konuşmayacaksın bile helal olsun Akın'a :D Gökhan, İsmail ve Ahmet'i Tolga'yı yazdıkları için tebrik ederim Tolga ikiyüzlüsü morardı resmen. :Z :Z :Z :Z :Z :Z

Bir mucize olsa da Tolga gitse keşke. :( :( [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]
konseyde ismail mi çıktı ?

Gökhan'la Turabi kavga ediyor bu arada yarınki fragmanda Turabi yine haksızdır büyük ihtimal. :)

Ben dedim bu adamın gerçek yüzü ortaya çıkacak diye Akın'ın sonuna kadar haklı olduğunu anlamıştır umarım herkes bu adamla konuşmayacaksın bile helal olsun Akın'a :D Gökhan, İsmail ve Ahmet'i Tolga'yı yazdıkları için tebrik ederim Tolga ikiyüzlüsü morardı resmen. :Z :Z :Z :Z :Z :Z

Bir mucize olsa da Tolga gitse keşke. :( :( [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]
Tolga hele bugün masada okları Serenaya doğru çevirmesi zaten ona olan kredimi bitirdi.İnşallah biran önce defolup gider o adadan.Akın haklıymış :)

senin ki millete bağırıyordu gördün mü ? :D
Aslan parçasıdır o yine haklıdır :Z

eşit mi çıktı yani
Aynen kanka. Ahmet, İsmail, Gökhan Tolga'yı yazdılar Tolga, Serenay ve Merve İsmail'i. :) Ünlüler karışacak iyice. :Z :Z

Tolga hele bugün masada okları Serenaya doğru çevirmesi zaten ona olan kredimi bitirdi.İnşallah biran önce defolup gider o adadan.Akın haklıymış :)

Akın tabii ki haklı ben adamımı bilmem mi sonuna kadar savundum şimdi çıktı haklılığı. 😎 Yalnız Tolga baya tepki almış facebook'ta bu hafta olması bile oyları acayip düşecek finali falan göremez. :D

Aynen kanka. Ahmet, İsmail, Gökhan Tolga'yı yazdılar Tolga, Serenay ve Merve İsmail'i. :) Ünlüler karışacak iyice. :Z :Z
sağol kanka :)

dokunulmazlık kaybedince gökhandan özür dilemen falan olmadı tolga birde erkekleri serenayı yazsınlar diye yönlendirme çaban duyguya oyun kaybetti diye eleştirmen ne bileyim bu zamana kadar sana üzülüyordum ama şimdi pişmanım. unutma o adada senin yanında serenay ve duygudan başkası yoktu.

Akın tabii ki haklı ben adamımı bilmem mi sonuna kadar savundum şimdi çıktı haklılığı. 😎 Yalnız Tolga baya tepki almış facebook'ta bu hafta olması bile oyları acayip düşecek finali falan göremez. :D
İnşallah hem boşver iyice dağılsın o ada bir oyun kaybedince maskeler düştü :Z

bakıcaz yarın :D

tolganın oyları düşer ama hayatta sonuncu olmaz , onunda kitlesi var

bakıcaz yarın :D

tolganın oyları düşer ama hayatta sonuncu olmaz , onunda kitlesi var
Zamanla sonuncu olur ikiyüzlü sinsi üçkağıtçı melun. O değil de herkes Akın'ımın haklılığını anlayacak Akın zirveye tırmanacak inşallah Turabi de bugün baya tepki çekti. :Z

İşte ah ulan Turabi ah o melunun oyunlarına gelme :T: iyice nefretim arttı şu meluna
Abi nefret edilmeyecek gibi değil ya oscarlık performans sergiliyor adam gece gece sinirlerimi hoplattı. :) Turabi Gökhan'la kavga ediyor bu arada ondan da oyları düşebilir Gökhan'ın oyları da artışta gördüğüm kadarıyla oyunlarda da süperdi bu hafta.

Ünlüler kaybetmiş dokunulmazlığı.. beklemezdim

Abi nefret edilmeyecek gibi değil ya oscarlık performans sergiliyor adam gece gece sinirlerimi hoplattı. :) Turabi Gökhan'la kavga ediyor bu arada ondan da oyları düşebilir Gökhan'ın oyları da artışta gördüğüm kadarıyla oyunlarda da süperdi bu hafta.
Aynen ya ama Turabi gelecek hafta oylarını toplar yine :Z Tolga fanları bilr forumlarda Tolgayı savunmuyorlar :Z

Aynen ya ama Turabi gelecek hafta oylarını toplar yine :Z Tolga fanları bilr forumlarda Tolgayı savunmuyorlar :Z
Öyle bir insanın nesi savunulsun be. :F Hani evlat olsa sevilmez derler ya aynen öyle bu Tolga da. Turabi yine agresifleşmeye başladı bu kötüye işaret. Ertunga frenliyordu onu en azından. Akın ve Yiğit'le arasını düzeltmesi lazım.

[HASHTAG]#forevertolgakarel[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] nasıllar :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...