Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napıyo lan bu ahaha yarıldım :F

Tolga olayı yine acitasyon ile kurtardı.:FAcun müziği ile coşturdu sğüeprsiniz.:F

Napıyo lan bu ahaha yarıldım :F
Saçmalığın böylesi.Fena oynuyor.:F

Duygu yine ayak üstü Seranay'ı korudu.:bhr:Sahici kıız ama biraz yapmacık geldiler.:

Son oyun Sahra Serenay arasında oalcak galiba.:(

Acun Medya iyi yakalamış gözleri.:FÖcü gibi Sahra.

7_63950977953669b8c9ecf8.jpg

Turabi ile Gökhan.😱

Gökhan alacak gibi.:(

Bu Tolga ne iş ya çözebilen var mı :F Yine konsey öncesi acıtasyona bağladı, hey Allah'ım :X

Tolga buraya oyunculuğunu geliştirmeye gelmiş o nasıl bir oynamadır utanır lan insan. :D Gökhanında bi yerleri kalkmaya başladı Turabinin dediği gibi delikanlı rolü yapmaya çalışıyor Allah'ın kösesi.Yarın sulu oyun var Akın daha iyi performans gösterecektir gönüllüler kazanır büyük ihtimalle.

Off abi ne dokunulmazlık oyunuydu be sezonun açık ara en iyi oyunuydu ünlülerin tüm çirkefliklerine rağmen [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] kazandı helal olsun! :Z :Z :oley: :oley: Oyunda hop oturdum hop kalktım son oyunda Sahra kazansın diye ne dualar ettim var ya hiç böyle bir şey yapacağım aklıma gelmezdi. :D

Oyun 8-7 bitti Yiğit, Sahra çok başarılıydı, Turabi iyiydi Akın kötüydü ama Ahmet'e karşı aldığı puan önemliydi. Müthiş bir mücade oldu gerçekten [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kazanınca coştum resmen. :D Duygu da 1 puan aldı çok önemliydi tebrik ederim. :D

Abi şu Tolga Karel kadar ikiyüzlü, üçkağıtçı, numaracı bir adam görmedim. Sakatlanması falan tamamen yalan sonrasında oyunu bitirmeye çalışması da iyi güldürdü. :F :F Turabi'ye yalakalık yaptı yine Turabi'den de verdiği cevaplardan dolayı iyice soğudum. Tolga ile iyi geçiniyor bir de numara yaptı diye dalga geçiyor.

Tolga hindistan cevizlerini yediğini itiraf etti ama ne zaman? Dokunulmazlık oyunu öncesi bu resmen g*t korkusudur başka da bir şey değildir. İki kişi de adını yazdı inşallah Ahmet de onu yazar. Bir de arkadaşı Serenay'ı yazalım demeye getiriyor millete. Satıcı resmen adam. İyice nefret ettim. Bundan sonra Tolga'yı savunan herkesle ölümüne tartışırım. :D

@sokak sanati @ABAY_06 okuyun siz de bir daha böyle yazamam sonradan tartışırsak :D

Son düzenleme:
Tolga buraya oyunculuğunu geliştirmeye gelmiş o nasıl bir oynamadır utanır lan insan. :D Gökhanında bi yerleri kalkmaya başladı Turabinin dediği gibi delikanlı rolü yapmaya çalışıyor Allah'ın kösesi.Yarın sulu oyun var Akın daha iyi performans gösterecektir gönüllüler kazanır büyük ihtimalle.
evt ya tolgaya çok şaşırdım , serenayı kötüledi , yazsınlar diye , sonra gökhandan özür diledi ohaa yani :D

Abi şu Tolga Karel kadar ikiyüzlü, üçkağıtçı, numaracı bir adam görmedim. Sakatlanması falan tamamen yalan sonrasında oyunu bitirmeye çalışması da iyi güldürdü. :F :F Turabi'ye yalakalık yaptı yine Turabi'den de verdiği cevaplardan dolayı iyice soğudum. Tolga ile iyi geçiniyor bir de numara yaptı diye dalga geçiyor.

Tolga hindistan cevizlerini yediğini itiraf etti ama ne zaman? Dokunulmazlık oyunu öncesi bu resmen g*t korkusudur başka da bir şey değildir. İki kişi de adını yazdı inşallah Ahmet de onu yazar. Bir de arkadaşı Serenay'ı yazalım demeye getiriyor millete. Satıcı resmen adam. İyice nefret ettim. Bundan sonra Tolga'yı savunan herkesle ölümüne tartışırım. :D
tolgada az çok oyunlar yapıcağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum :D

Tolga'nın smsleri düşer umarım Gökhan 1.olmalı. İsmail Baki'ye de helal olsun o da adam Tolga konusunda çok çok doğru konuştu.

evt ya tolgaya çok şaşırdım , serenayı kötüledi , yazsınlar diye , sonra gökhandan özür diledi ohaa yani :D

tolgada az çok oyunlar yapıcağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum :D
Rezil adam ya Survivor'a yakışmıyor bir an önce defolup gitmeli.

bence gökhan 1.olur
ama büyük ihtimalle ismail gidecek D:
İnşallah Gökhan olur 1. Bence İsmail Tolga'dan daha faydalı olurdu giderse yazık olacak ama o gidecek maalesef dediğin gibi..

Rezil adam ya Survivor'a yakışmıyor bir an önce defolup gitmeli.

İnşallah Gökhan olur 1. Bence İsmail Tolga'dan daha faydalı olurdu giderse yazık olacak ama o gidecek maalesef dediğin gibi..
ya tolga duyguya söz vermedi mi ben serenayı koruyacağım diye , gitmiş orda kızı kötülüyor , o yetmedi gökhandan özür diledi buda yetmedi oyun sırasında yalancıktan sakatlandı , sonra bitirmeye çalıştı ,, seyirciye oynadığını zannediyor :D gülmekten öldüm resmen :F

ya tolga duyguya söz vermedi mi ben serenayı koruyacağım diye , gitmiş orda kızı kötülüyor , o yetmedi gökhandan özür diledi buda yetmedi oyun sırasında yalancıktan sakatlandı , sonra bitirmeye çalıştı ,, seyirciye oynadığını zannediyor :D gülmekten öldüm resmen :F
Ben dedim bu adamın gerçek yüzü ortaya çıkacak diye Akın'ın sonuna kadar haklı olduğunu anlamıştır umarım herkes bu adamla konuşmayacaksın bile helal olsun Akın'a :D Gökhan, İsmail ve Ahmet'i Tolga'yı yazdıkları için tebrik ederim Tolga ikiyüzlüsü morardı resmen. :Z :Z :Z :Z :Z :Z

Bir mucize olsa da Tolga gitse keşke. :( :( [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...