Saçmalamayı Sever misiniz?

Niye canım yapılan saçmalıklar vardır. Mesela ben küçükken tavuğun yumurtadan civciv çıkardığını ve bunu yumurtayı ısıtarak yaptığını görmüştüm. Ve aynı saçmalığı ben de yapıp yumurtayı vücudumda ısıtmaya çalıştım. Ama bilemedim ki 21 gün ısıtmam gerek :F
Allahtan yumurta nasıl çıkıyor ona özenmemişsin :F

@RüzgarGülü benden bahsediyor @denizz19 senaryo konusunda
Bakın işte bu da konuya bir örnek ne diyor bu :D

Ne demiş İsmail Yk akıllı olup dünya kahrını çekeceğine, biraz da deli ol dünya senin kahrını çeksin. Gerçekten de öyle değil mi?

Sorumuz tam da bu sözün üzerine kurulu diyebiliriz. Gündelik hayatta ağırbaşlı tavırlarımız olduğu kadar, kendimize inanamayacağımız esrarengiz ilginçliklerimiz mevcut.

Peki sizin böyle saçmalama huyunuz var mı? Varsa en büyük saçmalığınız nedir? :D
saçmalayan bensem sorun olmaz çekerim kendimi her türlü :)

karşıdaki saçmalıyorsa fazla tahammül edemem :)

ben istesemde ağır başlı olamıyorum çok geleç yüzlüyümdür çok neşeli yanı ve özellikle kız arkdslaırmla aşırı konusuyoruz 2 saat telefonda falan aralıksız konusabliyoruz yarısıda boşş laflar :F

Bulunduğum ortamlara göre değişir. Saçmalamaya müsaitse ortam, haliyle saçmalamanın dibine vururum. Mâlum başarılı espriler, saçmalarken ortaya çıkıyor genel olarak. :)

ben istesemde ağır başlı olamıyorum çok geleç yüzlüyümdür çok neşeli yanı ve özellikle kız arkdslaırmla aşırı konusuyoruz 2 saat telefonda falan aralıksız konusabliyoruz yarısıda boşş laflar :F
kız arkadaşlarla niye konuşuyorsunki bizle konuşsan saçmalasan bile sus demezdik :))

Bulunduğum ortamlara göre değişir. Saçmalamaya müsaitse ortam, haliyle saçmalamanın dibine vururum. Mâlum başarılı espriler, saçmalarken ortaya çıkıyor genel olarak. :)
Kendine güvenen,özgüveni olan bir kişi kendisiyle dalgada geçebilmeli kasmaya gerek yok.:)

kız arkadaşlarla niye konuşuyorsunki bizle konuşsan saçmalasan bile sus demezdik :))
erkeklerle o derece uzun konusamıyorum çünkü genelde ben anlatıyorum anlatıyorum çocuk sadece tamam veya evet diyor sonra ben yine analtıyorum :F
ama kız olunca oda benim gibi anlatıyor öyle daha uzun bir konusma oluyor haliyle 🙂🙂

erkeklerle o derece uzun konusamıyorum çünkü genelde ben anlatıyorum anlatıyorum çocuk sadece tamam veya evet diyor sonra ben yine analtıyorum :F
ama kız olunca oda benim gibi anlatıyor öyle daha uzun bir konusma oluyor haliyle 🙂🙂
erkekleri süt dökmüş kediye çeviriyorsunuz ondan sonra niye bunlar konuşmuyor diye isyanlara giriyorsunuz özgür bırakın bizi hele biz nasılda neşeli şeyler anlatırız o zaman göreceksin :))

Kendine güvenen,özgüveni olan bir kişi kendisiyle dalgada geçebilmeli kasmaya gerek yok.:)
Kendimle dalga geçebilirim tabi ki. Ciddi ortamda da saçmalanmaz ki. O açıdan diyorum yani. Diğer türlü ortam müsaitse, tabi saçmalanır, şaka yapılır. Her türlü komiklik yapılır. :)