Saçmalamayı Sever misiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Ne demiş İsmail Yk akıllı olup dünya kahrını çekeceğine, biraz da deli ol dünya senin kahrını çeksin. Gerçekten de öyle değil mi?

Sorumuz tam da bu sözün üzerine kurulu diyebiliriz. Gündelik hayatta ağırbaşlı tavırlarımız olduğu kadar, kendimize inanamayacağımız esrarengiz ilginçliklerimiz mevcut.

Peki sizin böyle saçmalama huyunuz var mı? Varsa en büyük saçmalığınız nedir? :D

Çok cıvık bir insanım bazen saçmalarım amaben bunu sevmesemde beni böyle seven çok.:D

Bazen 😉 Mesela konustummu bazen hic duramam sonra sacmalamaya baslarim gibi :lol:

Kendi kendime iken saçma şeyler yaparım. İnsan içindeyken güleryüzlü ama ciddi biri olmak hoşuma gider.

Mesela senin örnek verir misin demen örnek olmuş aslında :D Saçmalamaya örnek nasıl verilsin :F :F @XanTier
Niye canım yapılan saçmalıklar vardır. Mesela ben küçükken tavuğun yumurtadan civciv çıkardığını ve bunu yumurtayı ısıtarak yaptığını görmüştüm. Ve aynı saçmalığı ben de yapıp yumurtayı vücudumda ısıtmaya çalıştım. Ama bilemedim ki 21 gün ısıtmam gerek :F