Açık seçik ifade etmek gerekirse ben konudan çok uzağım pompy.Gagua diyince aklıma Papua geldi bende öyle birşey yazdım.Senle bir alakası yok.Göndermen çok başarılı.
ne göndermiş lo ben çözemedim
ayoll anlasa zaten tamam diyip gidicekti göndermeleri anlamıcakkı düşünsün dursun hindi gibi ömür boyunca yaşlanınca bile aklına gelsin neydi o gönderme diyeolay orda bitiyor zaten onu bende anlamadım @Çiğdem- bu işi çözer
pompy açıkladı bir kere .ssayoll anlasa zaten tamam diyip gidicekti göndermeleri anlamıcakkı düşünsün dursun hindi gibi ömür boyunca yaşlanınca bile aklına gelsin neydi o gönderme diye
Ne dediğimi hatırlamıyorum pompy.@BuraK hani ben selinanın sezon finalini yazdığımda bişey demiştin ondan
Konuyla alakasız olarak avatarın son derece negatif enerji veriyor bana.Genelde senin avatarını görünce bilgisayara kafa atasım geliyor.kandırmış seniii
yalnız o sadece avatar değil benim günlük yaşantımdakı lakabım ona göre yanii ona atılan kafayı üstüme alırımKonuyla alakasız olarak avatarın son derece negatif enerji veriyor bana.Genelde senin avatarını görünce bilgisayara kafa atasım geliyor.
Çok havalı bir lakabın varmış.yalnız o sadece avatar değil benim günlük yaşantımdakı lakabım ona göre yanii ona atılan kafayı üstüme alırım
evet ama memnunum ben oyüzden bu avatarları kullanıyorum 🙂🙂Çok havalı bir lakabın varmış.