gaguadan yandaş medyaya gönderme

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg

Gagua
3.bölüm
hürrem nigar ve elçin iş başına düşerler ama bir gün polisin oğlu kaybolur bir kişi kafasından tek kurşun
ve hiç bir kanıt yoktur güvenlik kameralarının hard diskleri çalınmıştır mobeselerin bile
bu işin içinde acaba kim vardır diye düşünürken hemen selinay hürrem nigar ve elçin o ölen çocuğa başsağlığına gider
hemen selinayı çağırırlar ama ilk önce deryanın kutusu polis tarafından patladığı için hapsedemiceklerdir
derya için yeni bir kutu yapıp ama o zamana kadar zaman kazandırması için derken hayal gezegeninin iyilik timi o kutuyu hazırlayıp selinaya verirler ve derya o kutuya hapsolur
basın bu toplanmanın yeni çevreci eylemler bahanesiyle hükümete karşı bir provakasyon olduğunu söylüyor kaçırıp kaçırılmadığı bilinmiyor çocuk bir karakolun bahçesinde bulunuyor ve üstüne bağlanan bomba vardır ve bomba patlar bütün bir basın bombadan öldüğünü söyler yukardan polise emir gider bu işe burnunuzu sokmayın ama Ali ozan Amir ve ekibinden yardım istiyen nigar hürrem elçin ve selinay
ve çabuk araştırın ölen çocuğun adı yılmaz akıllıoğlu biz hemen otopsiye alıyoruz zaten çıktı bombadan ölmüş diyorlar benim tanıdığım adli tıp doktoru var o hal eder sağol gerçeği kısa zamanda öğreniriz ekip o karakolda incelemeye giderken burda bir yanık kokusu var nişantaşı dur teşvikiye kafeden geliyor buda neyin nesi birisi yakıp kaçıyor dur polis eyvah kaçtı birileri paraları sıfırlamış yakıp ve restaurantıda
Ali ozan Amir bulacağız siz hiç merak etmeyin kızlara söz verdik bulcaksınız gerekirse sürülürüz ama böyle bedavadan görev olmaz
katil ezine şeytanoğlu alo baba polis peşimde
vali hangi ekip o
ezine şeytanoğlu: Ali ozan Amir ve ekibi
ve bodrumda Ali ozan Amirin kuzeni örgüt lideri yılmaz oncüyü tutukladıktan sonra yukardan gelen bir emirle Ali ozan Amirin avukat kuzeni tutuklanır 87 yıl hapsi istenir ve o örgüt üyesi serbest kaldıktan sonra işi çözebilcek varsa Ali ozan Amirdir bizde ona desteğimizi yolluyalım örgüte para yolluyan bir banka adı yolbanka bunun sahibi avrupa birliği bakanı egemen oncü
yani iş yine hükümete çıkıyor aman bunu kimse duymasın ve basına açıklamayı yapan
Hüseyin Amir ve ekibi
AKTİF TV İKTİDAR TV Bencil tv pararel ve geziciler birlik yapıp hükümeti düşürmeye çalışıyorlar ve hamile kadın sokakta dolaşmasın diye üstüne bombalı mont satmışlar aslı ustaya oturduğunda bomba patlar örgütçü birisi hamile kadın oyüzden hamile kadınlar sokakta dolaşmamalı diyen hükümet kanalları
Ali ozan Amir bunlar kimse acıma yok bence bu işte tuzak var
3.bölümün sonu

Son düzenleme:
Sokakta hamile bir kadın gören "insan"lar annelik, aile gibi kavramları düşünür. Otobüste yer verir, yardım edersin Yetiştirilme meselesi.

Göndermenin kralını yapmışsın @pompy helal olsun.:)

hemen selinayı çağırırlar ama ilk önce deryanın kutusu polis tarafından patladığı için hapsedemiceklerdir
derya için yeni bir kutu yapıp ama o zamana kadar zaman kazandırması için derken hayal gezegeninin iyilik timi o kutuyu hazırlayıp selinaya verirler ve derya o kutuya hapsolur
------------------------------------------------------------

deryanın kutusunu patlatan polisleri lanetliyorum ? :)

Sokakta hamile bir kadın gören "insan"lar annelik, aile gibi kavramları düşünür. Otobüste yer verir, yardım edersin Yetiştirilme meselesi.

Göndermenin kralını yapmışsın @pompy helal olsun.:)
pompy herzaman duyarlıdır ynı karışık senaryoları oluyor ama bazen çok doğru zamanalrda nokta atış yapıyor göndermeleri 🙂🙂

@Çiğdem- yaptım göndermemi

@destere emreye yaptığım göndermeye nediyorsun
ohhh eline sağlık cnm :Z:Z

@gözlemci

@gözlemci onlar madem senin senaryonu benim hükümete göndermemden okumadıkları için ve hükümete yapılan göndermelerden senaryo bölümüne bakmıyorlarmış @xemrexxx te yaptı ama o örterek komedi şeklinde yaptı ben yapınca hemen protesto maskeli fedai nin şuçu yani

@Çiğdem- farklı hayatları okumadıkları için bu göndermeyi yaptım

Son düzenleme:
@gözlemci

@gözlemci onlar madem senin senaryonu benim hükümete göndermemden okumadıkları için ve hükümete yapılan göndermelerden senaryo bölümüne bakmıyorlarmış @xemrexxx te yaptı ama o örterek komedi şeklinde yaptı ben yapınca hemen protesto maskeli fedai nin şuçu yani

@Çiğdem- farklı hayatları okumadıkları için bu göndermeyi yaptım
Bugün baya bir göndermelerde bulunmuşsun....ben yarın akşama komedi tarzından bütün herşeyi eleştircem bakalım bana ne bulucaklar gönderme neymiş görecekler ,ben yarın için sinemamı tammalıyım atıcam 2 bölümlük kısa sinema olucak,senin eline sağlık senle ilgili bir sorun yoktur ,sorun bence genelde....

@xemrexxx stara bencil tv dedim yani muhteşem yüzyılın kanalına sen muhteşem yüzyıl hayranı olduğun için

@BuraK bu göndermeyi bilerek yazdım ben muhalefet yapınca şuç oluyorsa ve saçmalıyorsun diyince oyüzden