sağlık olsun 1 hafta kafanızı dinleyin bakalım 🙂🙂Hayat Magazin ve Gözlemci'yle Gündem Özel programları bu hafta yayınlanmamıştır.Gelecek hafta tam gaz devam edecektir.
@gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @pompy
sağlık olsun 1 hafta kafanızı dinleyin bakalım 🙂🙂Hayat Magazin ve Gözlemci'yle Gündem Özel programları bu hafta yayınlanmamıştır.Gelecek hafta tam gaz devam edecektir.
@gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @pompy
Aman hasta olmayakda 🙁 kötü gibiyim bu aralar ,neyse ama yazılıydı zaten kandil diye şey etmediksağlık olsun 1 hafta kafanızı dinleyin bakalım 🙂🙂
Bekliyoruz ona göre kadın elini sakın oklava çıkarmadaaaa evet 1-2 güne tanıtımı yaparım artık 🙂🙂
hahaha bana belli olmaz vlla hadi cnm ben yatıyorum sizede iyi geceler 🙂🙂Bekliyoruz ona göre kadın elini sakın oklava çıkarmada
bir yarım saat beklesen iki çift laf ederdikhahaha bana belli olmaz vlla hadi cnm ben yatıyorum sizede iyi geceler 🙂🙂
hahahah senin gelme saatin yaklaşdığı için kaçtım zaten tam zamanında gitmişimbir yarım saat beklesen iki çift laf ederdik
olsun bende kendi kendime konuştum, yinede konuştum yani )hahahah senin gelme saatin yaklaşdığı için kaçtım zaten tam zamanında gitmişim
aaa kendi kendimede diyince acıdım şimdi 🙂🙂olsun bende kendi kendime konuştum, yinede konuştum yani )
iki dakikada karşıdakinin duygularıyla oynarım böyle işte ) nasıl acındırdım ama kendimeaaa kendi kendimede diyince acıdım şimdi 🙂🙂
tamam konuşuruz 🙂🙂
hahahah çok kötüsün cidden numaran ortaya çıktığına göre kafanı patlatabilirim şimdiiki dakikada karşıdakinin duygularıyla oynarım böyle işte ) nasıl acındırdım ama kendime
benim şimdi tanıtımı ayarlıyordum brazdan yayınlıcam tanıtımı 🙂🙂@Çiğdem- bu program senin mi ?
merakla bekliyoruz ,programında oklavalara yer verhahahah çok kötüsün cidden numaran ortaya çıktığına göre kafanı patlatabilirim şimdi
benim şimdi tanıtımı ayarlıyordum brazdan yayınlıcam tanıtımı 🙂🙂
bu dizi olucak dizi senaryom 🙂🙂merakla bekliyoruz ,programında oklavalara yer ver
ismi kadın programı gibi geldi bana merakla bekliyoruzbu dizi olucak dizi senaryom 🙂🙂