Lonca TV Yayın Akışı

aaa çığlık 23.00 alındı 20.00 olucaktı hanı şuan başlasın bence 😵😵😵

Hemende ele vermişsin beni yöneticisin az idare etsen ya :X @kvp-medya , Çiğdemcim canım benim dizi +13 ya ondan ama korkmayacağından eminimi yoksa yayınkarmıyım o saatte hiç 😀 @Çiğdem-
ele vericek tabikide öyle gizli dedikodu yok :kiki::kiki: ben okuduğumu düşünürüm şimdi rüyama girer gece zaten 12 civarı yatarım oyüzden yarın gündüz bakarım bari 😵😵

Başarılar aga toptan bütün dizilerine burdan başarılar dileyeyim :d valla seni takdir ediyorum bu akdar dizi programı hergün nasıl yapıyorsun helal olsun :D ben bi ara dizi yazim dedim 2 bölümde bitti :kiki:
ama tekrar söylüyorum çok dizi yapıyorsunuz 1-2 tane yapın tam yapın bizde okuyalım bu şekilde hepsini okumam imkansız

Başarılar aga toptan bütün dizilerine burdan başarılar dileyeyim :D valla seni takdir ediyorum bu akdar dizi programı hergün nasıl yapıyorsun helal olsun :D ben bi ara dizi yazim dedim 2 bölümde bitti :kiki:
ama tekrar söylüyorum çok dizi yapıyorsunuz 1-2 tane yapın tam yapın bizde okuyalım bu şekilde hepsini okumam imkansız
sağol aga öncellikle benim çok zevkli oldu bu iş ama ilerde yorulur muyum bilmiyorum :D
aga ben seni etiketliyorum okumak istediğini oku istemediğini okuma,sen zaten en çok destek olanlardan birisin :)

sağol aga öncellikle benim çok zevkli oldu bu iş ama ilerde yorulur muyum bilmiyorum :D
aga ben seni etiketliyorum okumak istediğini oku istemediğini okuma,sen zaten en çok destek olanlardan birisin :)
her zaman arkandayım aga ne yaparsan yap herşeye 10 veririm bilirsin :D bazen etiketler arada kaynıyo kusura bakma :D

stvden baktığın sürece sende senaryo tükenmez fetuhlah gülenin olduğu için bende 31 mayısa kadar fikir üretemiyordum bir anda fırladı geldi aklıma

@kvp-medya çünkü basbakan yeni bir bomba daha patlatabilir

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar