Yok bişeye kızdığım yok.... şimdi burda neye kızdığımı söylesem kaos çıkar... neyse uzatmadan kapatayım....Noldu aga ya banada mı kızdın yoksa ?
Yok bişeye kızdığım yok.... şimdi burda neye kızdığımı söylesem kaos çıkar... neyse uzatmadan kapatayım....Noldu aga ya banada mı kızdın yoksa ?
gözlemcinin isteğiyle +13 dizi ya o yüzdenaaa çığlık 23.00 alındı 20.00 olucaktı hanı şuan başlasın bence 😵😵😵
yarın bakarım ozaman bende 🙂🙂gözlemcinin isteğiyle +13 dizi ya o yüzden
Gözlemci ye dedim Çiğdem korkarmış diye 20 yapalım saatini ama +13 olduğu için yine 23 oldu gözlemci dedi işte çiğdem yarın baksın falan filan öyle iştene konusuyordunuz rüyama girer kesin gece okuyamam
öyle demek @gözlemci aşk olsun 🙄🙄🙄Gözlemci ye dedim Çiğdem korkarmış diye 20 yapalım saatini ama +13 olduğu için yine 23 oldu gözlemci dedi işte çiğdem yarın baksın falan filan öyle işte
Hemende ele vermişsin beni yöneticisin az idare etsen ya @kvp-medya , Çiğdemcim canım benim dizi +13 ya ondan ama korkmayacağından eminimi yoksa yayınkarmıyım o saatte hiç 😀 @Çiğdem-
ele vericek tabikide öyle gizli dedikodu yok ben okuduğumu düşünürüm şimdi rüyama girer gece zaten 12 civarı yatarım oyüzden yarın gündüz bakarım bari 😵😵Hemende ele vermişsin beni yöneticisin az idare etsen ya @kvp-medya , Çiğdemcim canım benim dizi +13 ya ondan ama korkmayacağından eminimi yoksa yayınkarmıyım o saatte hiç 😀 @Çiğdem-
Yok be bu film korku filmimini tiye alıcak komedi olucakele vericek tabikide öyle gizli dedikodu yok ben okuduğumu düşünürüm şimdi rüyama girer gece zaten 12 civarı yatarım oyüzden yarın gündüz bakarım bari 😵😵
aaa tamam ozamans ana güveniyorum yatmadan bakarım korkunç bir film vardı zaten onu andırıyor senin konunda öyle bşi olucak galibaYok be bu film korku filmimini tiye alıcak komedi olucak
Yok canım şaka yaptım aldanma sakın yazdıklarıma ama ilk bölüm öyle korkunç değildir yawaaa tamam ozamans ana güveniyorum yatmadan bakarım korkunç bir film vardı zaten onu andırıyor senin konunda öyle bşi olucak galiba
sağol aga öncellikle benim çok zevkli oldu bu iş ama ilerde yorulur muyum bilmiyorumBaşarılar aga toptan bütün dizilerine burdan başarılar dileyeyim valla seni takdir ediyorum bu akdar dizi programı hergün nasıl yapıyorsun helal olsun ben bi ara dizi yazim dedim 2 bölümde bitti
ama tekrar söylüyorum çok dizi yapıyorsunuz 1-2 tane yapın tam yapın bizde okuyalım bu şekilde hepsini okumam imkansız
her zaman arkandayım aga ne yaparsan yap herşeye 10 veririm bilirsin bazen etiketler arada kaynıyo kusura bakmasağol aga öncellikle benim çok zevkli oldu bu iş ama ilerde yorulur muyum bilmiyorum
aga ben seni etiketliyorum okumak istediğini oku istemediğini okuma,sen zaten en çok destek olanlardan birisin