Cinemografi 3 Mayıs Yeni Bölüm

Cinemografi Programımızı Nasıl Buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 7 87.5%
  • İyi

Oy: 1 12.5%
  • İdare Eder

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Berbat Kötü

• Bakmaya bile değmez

• Kullanılan toplam oy
    8

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
34945-b20a882e1915b7c6f52b46d8dbfdbf03.jpg

oQ36Mb.jpg

Evet merhabalar karşınızda Enis Kartal öncelikle hoşgeldiniz siz değerli izleyicilerimiz,hemen programa başlıyorum ;
Öncelikle Son Yılların En İyi Korku Filmlerine bir göz atalım ;
Bu filmlerin hepsi hemen hemen ımdb de yüksek oy almışlardır ,tercih size kalmış ,korku istediğiniz an içeriden seçip izleyebilirsiniz....
KOĞUŞ-THE WARD
EVDEKİ DÜŞMAN - ORPHAN
DOĞRULUK MU CESARET Mİ-TRUTH OR DARE
KORKU KAPANI-WRONG TURN
ÇOCUK OYUNU-CHUCKY
TEPENİN GÖZLERİ-THE HAVE HILLS EYES
13. CUMA-FRIDAY THE 13TH
UYARISIZ ŞİDDET:ATM- ATM
KAYIT-REC
GAREZ-THE GRUDGE
28 GÜN SONRA-28 DAYS LATER
PARANORMAL ACTİVİTY-PARANORMAL ACTİVİTY
YÜKSEK TANSİYON-HAUTE (HİGH) TENSİON
KORKU SEANSI-THE CONJURİNG
KOLEKSİYONCU-THE COLLECTOR
THE DESCENT-CEHENNEME BİR ADIM
MEZARINA TÜKÜRECEĞİM-I SPIT ON YOUR GRAVE

Şimdi sırada ise komedi dalındaki filmleri paylaşacağım;Bu filmler gelmiş geçmiş en iyi komedi filmleri şayet ımdb puanlarıda öyle gösteriyor...
Airplane / Uçak – 1980 (IMDB Puanı: 7.8)
Monty Python's Life of Brian / Brian’ın Hayatı – 1979 (IMDB Puanı: 8.2)
Rushmore / Çılgın Liseliler – 1998 (IMDB Puanı: 7.8)
Duck Soup / Marx Kardeşler Savaşta – 1933 (IMDB Puanı: 8.1)
Dr. Strangelove / Dr. Garip Aşk – 1964 (IMDB Puanı: 8.6)
The Ladykillers / Kadın Avcıları – 1955 (IMDB Puanı: 7.9)
Team America: World Police / Amerikan Gücü: Dünya Polisi – 2004 (IMDB Puanı: 7.2)
Some Like It Hot / Bazıları Sıcak Sever – 1959 (IMDB Puanı: 8.4)
Borat – 2006 (IMDB Puanı: 7.3)
Annie Hall – 1977 (IMDB Puanı: 8.2)

Bütün bu film analizlerine Salı akşamı devam edeceğiz ayrıca fragmanlarıda dahil hepsi ve daha fazlası bir sonraki bölüme....

Şimdi ise sinemaya gitmek isteyenler için özel bir çalışmamız var hemen ona geçelim;
Öncelikle dün sinemaya girmiş filmlere bir göz atalım;

Fındık işi
035850.jpg

Animasyon filmi olan bu film şuanlık 137 salonda gösterime girmiştir ...Konusu ise şöyledir;
Surley, yaşadığı yerden artık o kadar da memnun değildir. Kurallardan hoşlanmayan yaramaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda hayatın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de can atmaktadır bir yandan da. Arkadaşı ile yollara düşerler.
Büyük şehirde yaşamaya başlayan ikilinin koşullara ayak uydurması zordur. Yaklaşan kış mevsimi yiyecek bulmayı da zorlaştıracağından endişelidirler. Birkaç başarısız denemeden sonra umutları tükenmeye başlamıştır. Ancak akıllarına gelen bir yöntem onları bütün kış rahat ettirecektir: Fındıkçı soygunu yapmak! Maury'nin Fındık Dükkanı tam da bu soygunun yapılacağı hedeftir. Soygunda yanından ayırmadığı dostu fare Grayson da onun sağ kolu olacaktır. Birlikte bir ekip kurarlar.
Ancak hedeflerine aldıkları fındıkçıyı soymayı düşünen yalnızca onlar değildir. Azılı bir rakun, istediğini elde etmeye ve Surley ve takımının planlarını altüst etmeye kararlıdır.

Öteki Kadın
098310.jpg

Film şuanda 107 salonda gösterime girmiştir ,Detayları ise şöyledir ;
Mutlu ve huzurlu bir evliliği olduğuna inanan Kate King, dışardan bakıldığında gayet sakin bir hayat sürmektedir. Avukatlık yapan Carly ise mükemmel bir ilişkisi olduğuna inanmaktadır.
Bir gün Carly, sürpriz yapmak için sevgilisi Mark'ın kapısını çalar ve karısı Kate ile karşılaşır! Tesadüfen tanışan ve her ikisi de aldatıldığını öğrenen Carly ve Kate tuhaf bir duruma düşmüşlerdir. Zamanla aralarında ilginç bir arkadaşlık gelişmeye başlar. İntikam için planlar kurarken, Mark'ın bir tek onlarla ilişki yaşamadığını fark ederler. Adamın ustalıkla sakladığı gerçekler bir bir ortaya çıkacaktır. Kendilerinden daha genç olan ikincisi sevgilisi Amber'a da durumu anlattıklarında, intikam üçlüsü tamamlanmış olur! Carly'nin acımasızlığı, Kate'in kıvrak zekası ve Amber'ın cazibesi bir araya gelmiştir. Mark'ın yaşa dışı para aktarımlarından haberdardırlar ve bu yolu kullanarak onun hayatını karartmaya ant içerler!
Yönetmenliğini Nick Cassavetes'in üstlendiği senaryosu ise Melissa Stack'a ait olan yapımda 3 kadın karakteri iseCameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton canlandırıyor, çapkın koca rolünde ise Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor.

Sabotaj
428913.jpg

Filmin girmiş olduğu salon sayısı oldukça düşük olup 74'dür gitmek istyenler için ideal bir film lakin,gitmek için henüz erken ,salı fragmanlarına bakarak gidebilirsiniz...Filmin detayalrı ise şöyle;
John Breacher, itibarı yüksek ve kimliği gizli Narkotik ajanlarından oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Büyük bir uyuşturucu şebekesine yapacakları baskını yönetmektedir.Hedef bölgeye vardıklarında, şebekenin konumlandığı gizli karargaha Breacher'ın emriyle Canavar, Şeker, Ense, Kundakçı, Tripod, Öğütücü ve Duman harekete geçer.
10 milyon doları da güvenli bir yere sakladıktan sonra görevlerini başarıyla tamamlarlar. Olaydan 6 ay kadar sonra, İçişleri Bakanlığı ekibi tek tek sorguya çekmeye başlar. Herhangi bir yasadışı bulguya rastlamayınca artık ekibin tek yapması gereken sakladıkları paranın kendilerine ödenmesidir. Ancak durum, timin üyeleri tek tek cinayete kurban gitmeye başladığında kontrolden çıkar. Katil zanlısının ekip içinden birinin olma ihtimali herkesi şüpheli durumuna düşürür. Vakit geç olmadan olanların sorumlusunun ortaya çıkarılması gerekecektir ancak bu kolay olmayacaktır...
Yönetmen koltuğunda, Tehlikeli Takip filminin de senaristliğini ve yönetmenliğini yapmış olan David Ayer'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin senaryosu ise Skip Woods'a ait. Filmin başrollerini ise türün ustası Arnold Schwarzenegger ve Sam Worthington paylaşıyor. Güçlü kadroda kendilerine Mireille Enos, Joe Manganiello,Josh Holloway, Joe Manganiello ve Terrence Howard gibi isimler eşlik ediyor.

Son 3 Gün
013895.jpg

Filmin gösterime girmiş olduğu salon sayısı bir hayli düşük ve 64'tür ,Filmin detayları ise şöyledir;
Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok vakit geçirebilmeyi arzulayan Runner, neredeyse tüm zamanını çalışarak geçirmektedir. Başka bir çalışma arkadaşı, tam da bu esnada reddedemeyeği bir teklifte bulunur. Ethan Runner'a hayatını uzatabileceği bir ilaçtan bahsedilir ve test aşamasında olan bu ilacı kullanması karşılığında son bir göreve katılması istenir. Ajan Runner anlaşmayı kabul ettikten sonra kendisini zorlu bir son görevin içerisinde bulurken, ilacın neden olduğu şiddetli halüsinasyonlardan sıyrılması da bir hayli zor olacaktır.
Daha önce Zafer Bizimdir, Terminatör Kurtuluş ve İyi Olan Kazansın gibi filmlere imza atan ve yapımcılık yönüyle de tanınan McG’nin yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda Luc Besson ve Adi Hasak’ın imzası var. Filmin oyuncuları arasındaysa Amber Heard, Hailee Steinfeld ve Kevin Costner yer alıyor.

02 Mayıs Cuma Günü Sinemalara giren diğer Filmler ise şöyle;
Bensiz
10.Köy Teyatora
Şanslı Sayılar
Düş ve Gerçek

Bütün bu Filmler ve incelediimiz diğer filmlerin fragmanları,izleyici yorumları ve daha fazlası 06 Mayıs Salı Saat 20.00 da Lonca Tv de şimdilik hoşçakalın!!

etkiletmeyi unutmussun sanırım şimdi yeni gördüm konunu tesadüfen :kiki::kiki:
özellikle fındık işi olan filmi çok merak ettim 🙂🙂

Ellerine sağlık
Puanım 8
Sabotaj i izlemeyi düşünüyorum🙂

@Çiğdem- kesin gider Fındık İşi'ne onun sincapçıkları var orda :D

emek verilen iş nasılda belli oluyor süper aga
Eyvallah aga sağolasın :)
Teşekkürler,sağolasın :)
kim hazırladı bunu ? :)
Ben hazırladım beğenmedin mi yoksa ? :)
Ellerine sağlık
Puanım 8
Sabotaj i izlemeyi düşünüyorum🙂
Çok sağol teşekkür ederim puanlama tarzında değil ama olsun kabul edelim :X
İyi calisma on puan

Sent from my E3 using Tapatalk
Eyvallah sağolasın :)

filmlerden konusu dikkatimi çeken olmadı şu öteki kadın filmi kadınlarından dolayı dikkatimi çekti sadece

sabotaj bilindik konu ?

TEPENİN GÖZLERİ-THE HAVE HILLS EYES bu filmin güzel olması lazım @gözlemci

@gözlemci beğendim 10 puan veriyorum
Teşekkürlerimi sunuyorum efendim :)

Tavsiyelerime uymuş :D bu arada okudum tabi , seninkide soru :D
Uymuşuzdur doğrudur ama hatırlamıyorum inan tavsiyeleri :)
filmlerden konusu dikkatimi çeken olmadı şu öteki kadın filmi kadınlarından dolayı dikkatimi çekti sadece

sabotaj bilindik konu ?

TEPENİN GÖZLERİ-THE HAVE HILLS EYES bu filmin güzel olması lazım @gözlemci
Evet Tepenin gözleri süper bir film bunun serisi var hatta izlenesi bir film,doğrusu herkes izlemeli!!

Bence de düzgün film yok şuanda sadece animasyon hariç gerisi çöp gibi ama yinede bakacağım :)