çok iğrenç bir film , kötü değil iğrençimdb puanı neden düşük gelmiş ?
6. 4 nedir ?
çok iğrenç bir film , kötü değil iğrençimdb puanı neden düşük gelmiş ?
6. 4 nedir ?
Imdb bazı filmlerde neden düşük veriyor anlamış değilim ama içlerinde süper filmler var genede 5 i geçtiyse helaldır yaniimdb puanı neden düşük gelmiş ?
6. 4 nedir ?
iğrenç derken korkuyu film boyu iliklerine kadar hissediyorsan varsın iğrenç olsun sonuçta korkunun amacı korkutmaktır çok ağladım diye dram filmine düşük puan vermem çok iğrendim korktum diye korku filminede düşük puan verilmemeli benceçok iğrenç bir film , kötü değil iğrenç
korku filmlerinde puan düşüktür zaten ama yinede 7 puanı geçseydi daha bir güzel hislerle filme başlardımImdb bazı filmlerde neden düşük veriyor anlamış değilim ama içlerinde süper filmler var genede 5 i geçtiyse helaldır yani
Bence filme başlamalısın senin sevdiğin sahnelerde var ama süper bir film yaw izlemen yeterli olacaktır 😉iğrenç derken korkuyu film boyu iliklerine kadar hissediyorsan varsın iğrenç olsun sonuçta korkunun amacı korkutmaktır çok ağladım diye dram filmine düşük puan vermem çok iğrendim korktum diye korku filminede düşük puan verilmemeli bence
korku filmlerinde puan düşüktür zaten ama yinede 7 puanı geçseydi daha bir güzel hislerle filme başlardım
sevdiğim sahneler derken ? +18 bişeyler varmıBence filme başlamalısın senin sevdiğin sahnelerde var ama süper bir film yaw izlemen yeterli olacaktır 😉
Olmamı yalnız ölürken ne kadar zevk alırsın bilememsevdiğim sahneler derken ? +18 bişeyler varmı
olsun! giderayakta olsa bir pandik atıp öyle gideriz öteki dünyayaOlmamı yalnız ölürken ne kadar zevk alırsın bilemem
Ahahah canın nasıl isterse,filmde sana göreymiş meğersemolsun! giderayakta olsa bir pandik atıp öyle gideriz öteki dünyaya
evet benimde dikaktimi fındık işi çekmişti@Çiğdem- kesin gider Fındık İşi'ne onun sincapçıkları var orda
emek verilen iş nasılda belli oluyor süper aga
@Polat Şaşmaz @takas @beyazsoy @destere @sürgünüm @ABAY_06 @pompy @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @eros
@pompy
Benim ilgimi çekmedi pek ama sonradan bakılabilir sinema için ilgisiz kaldımThe Other Woman izlenir.
Tarık Akan'ın filminin aynısı işteBenim ilgimi çekmedi pek ama sonradan bakılabilir sinema için ilgisiz kaldım
Hangi filmiydi ? çıkaramadımTarık Akan'ın filminin aynısı işte
Ah Nerede Vah Nerede üç kız bir erkeğe aşık oluyor yada bir erkek üç kızı idare ediyor.Hangi filmiydi ? çıkaramadım
Hadi ya bu o mu Ah nerede süperdi öyleyse her türlü gideri var bununAh Nerede Vah Nerede üç kız bir erkeğe aşık oluyor yada bir erkek üç kızı idare ediyor.