ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

umarım çetin ölür gereksiz bir kişilik zaten ata nın ayşen haricinde doğru dürüst çocuğu yok unuda gizlemek zorunda kalıyor

süreyya ile fatih arasında yakınlaşma gittikçe artıyor bu yüzden sanırım savaş fatihe saldırdı ?

Fatih bi önceki dizisinde bıyıklıydı yine bırakmış yakışıyor da :)
fatih biraz daha eğrilip bükülse daha esnek bir oyunculuk çıkarsa hiç fena olmayacak çok sap duruyor:) süreyyanın o güzelim oyunculuğu karşısında yavan kalıyor biraz daha ruh lazım adama :)

Ah be Fatih :( Yapılır mı bu Süreyya'ya. Kesin Savaş'tan intikam almak icin Süreyya'yi kullanacak ben de gerçekten sevecek diye sevinmistim :(

Fatih laf olsun diye 'seni seviyorum' demez Savaş gibi. Süreyya bu yönden çok şanslı :)
Deneyelim yavas yavas dedi ama sarilirkenki bakislari hic hosuma gitmedi. Savasin soyledikleri baya koydu intikam almak istiyor gibi hissettim.

Fatih laf olsun diye 'seni seviyorum' demez Savaş gibi. Süreyya bu yönden çok şanslı :)
Deneyelim yavas yavas dedi ama sarilirkenki bakislari hic hosuma gitmedi. Savasin soyledikleri baya koydu intikam almak istiyor gibi hissettim.
Fatih, çocukluğundan beri gördüğü Süreyya'yı yeniden keşfetmek istiyor. Daha güzel ne olabilirki!!:)

Fatih bıraksın şu salak Ayşen'i..Şu Rezzan'da Fatih'le Süreyya'nın arasına girdiği yetmiyormuş gibi şimdi de Üftade'yle Ata'nın yuvasını bozacak.:)

Yeni tanıdığın Süreyya'yı öyle bir seveceksinki Fatih, elini bırakmak istemeyeceksin!:)

Son düzenleme: