Maskeli Fedai
Favori Üye
Ben gördüm takası 😎 bir kere paylaşmıştı resminifaceden orjinal fotosunu yolla bana merak ettim 🙂🙂
Ben gördüm takası 😎 bir kere paylaşmıştı resminifaceden orjinal fotosunu yolla bana merak ettim 🙂🙂
yok be aga zayıfım ben ne göbeği fotoda öyle gözüküyo bi de gömlek çok dar bi daha giymem bunu@takas hafiften göbek yapmışız sanki
çok şanslısın valla simdi ne kadar sevinçlisindir senyok be aga zayıfım ben ne göbeği fotoda öyle gözüküyo bi de gömlek çok dar bi daha giymem bunu
sen ne diyon ya mutluluktan uçacam çok sıradan ve dandik bir gündü aslında kitaplara boş boş bakıp çıkacaktım ama günü mükemmel bir hale soktular unutulmaz bir gün benim içinçok şanslısın valla simdi ne kadar sevinçlisindir sen
nasıl göremedim lacivert gömlekli kafası gözükmeyen benim işteGöremedik yaa seni onu kasteddimm.
nihat doğan nasıldı ?sen ne diyon ya mutluluktan uçacam çok sıradan ve dandik bir gündü aslında kitaplara boş boş bakıp çıkacaktım ama günü mükemmel bir hale soktular unutulmaz bir gün benim için
onu boşver 1 dakka bile durmadım yanında aynı işte artistnihat doğan nasıldı ?
bekle atıyorumHani nerdesin la göremedik
sen ne diyon ya mutluluktan uçacam çok sıradan ve dandik bir gündü aslında kitaplara boş boş bakıp çıkacaktım ama günü mükemmel bir hale soktular unutulmaz bir gün benim için
nasıl göremedim lacivert gömlekli kafası gözükmeyen benim işte
sen onu mu nazife anne sandın
alta yazdım ya nazife anne ve ben diye orayıda mı okumadınYoo ben seni çeken sanıyordum.
o bir hataydı@takas zaten seni biliyoruz, daha önce atmıştın fotolarını foruma niye sakladın ki şimdi?
ben göremiyorum kaçıyor sürekliBen gördüm takası 😎 bir kere paylaşmıştı resmini
Tabii. Çok adam yemişliğimiz var @takas. Mesela @Maskeli Fedai'yi yedik biz. Ondan sonra onun yerine Ermeni Asıllı Askelipo Romanikos geçti. Siz daha uyuyun.Başka resimler varmış ahahah ama paylaşmaz sen istemediğin sürece
Ha bu arada kendini sakın gösterme foruma adam yiyoruz burada biz değil mi @XanTier ?
Bu daha bi şey mi? İkinci attığı resmi değil de ilk attığı resmi önce sansür nası olmuş diye bana attı. Ben de o hole getirdim en azından. Görsen şu Bilgisayar'ın icat olduğuna lanet edersin.Bu arada resmi paintten sansürlemiş @takas. Baksanıza resimde boşluk var ve sansürde çok basite kaçılmış.