annesini göstermiyolar artık onu bırakta gaye nerdeAynen Poyraz gibi ölmeli beklenen patlamayı yapamadı bitürlü,annesi nerelerede acaba?
annesini göstermiyolar artık onu bırakta gaye nerdeAynen Poyraz gibi ölmeli beklenen patlamayı yapamadı bitürlü,annesi nerelerede acaba?
doğru bu zaman diliminde hiç çıkarı yok malatya da iyiymiş yani ilk 30-40dk. sonra izleyebilirsin 😀 doğrus bende sen gibi vadiyi bir tek mübarek gecelerde kaçırıyorum artık int bakacazaynen toparlamak imkansız hani desek yatsı 8 de yeni bölüme doğru millet çıkar izler o da yokmalatyada 8.53 te okunuyor
istanbulda 10 a 10 kalaymışyani geçmiş olsun
kaçırdığımız yerleri netten izleyecez artık yapacak bişey yok
vadiyi zaten bi kandillerde aksatıyorum ama dinimiz herşeyden önemlidir bunun lafı dahi olmaz
Nerden bilicem bende seninle izliyorum,hatta sen benden daha dikkatli izliyordursun ben burda mesaj yazarken sen dizi izlemeye kaçıyorsunannesini göstermiyolar artık onu bırakta gaye nerde![]()
aynen ilk yarım saat kaçırır gerisini izlerimdoğru bu zaman diliminde hiç çıkarı yok malatya da iyiymiş yani ilk 30-40dk. sonra izleyebilirsin 😀 doğrus bende sen gibi vadiyi bir tek mübarek gecelerde kaçırıyorum artık int bakacaz
yok be aga senin tecrüben varNerden bilicem bende seninle izliyorum,hatta sen benden daha dikkatli izliyordursun ben burda mesaj yazarken sen dizi izlemeye kaçıyorsun![]()
2-3 kişi dün Muhteşem Yüzyıl'da 25 sayfa yorum yaptı,bizi 5-10 kişi 10 sayfa dolduramıyoruz.aynen ilk yarım saat kaçırır gerisini izlerim
yok be aga senin tecrüben var![]()
aga adamlar resmen post kasıyor 25 sayfayı topla 1 tane mesaj çıkmaz içinden post kasıyolar yani2-3 kişi dün Muhteşem Yüzyıl'da 25 sayfa yorum yaptı,bizi 5-10 kişi 10 sayfa dolduramıyoruz.![]()
aynen ilk defa bu saatlerde bu kadar çok vadici konuya girdi ama dediğin gibi kandilbak asında bugünkü sinerji çok iyiydi kandil olmasaydı bugün son zamanların rekorlarından birini kırardık gibi ama bakalım artık
böyle oyun mu olur adamı vuruyolarKarayı ele geçirenler armagedon timi degil. Kara kendi ekibine oyun oynuyor.
yaptım agaAslında etiket yapmak şart. Birazdan yapayım etiket ya da @takas yapsın.![]()
Raskoln Bu Bölümü Keyifle Seyredecek.böyle oyun mu olur adamı vuruyolararmageddon timi net
[HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]
yaptım aga[HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]
aslında bu işi de sevmedim bazıları bununda cılkını çıkarp post kasıyolar ama biz 1 tane adam akıllı yapalım bakalım![]()
Ben de sevmiyorum. Baksana konuya hiç etiket yapmıyorum. Sonraları yaparım en fazla. Bir kez yapsak yeterli.aslında bu işi de sevmedim bazıları bununda cılkını çıkarp post kasıyolar ama biz 1 tane adam akıllı yapalım bakalım![]()
Raskoln izlemeyi değil izlettirmeyi daha çok tercih eder [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]Raskoln Bu Bölümü Keyifle Seyredecek.
sen kullanmayabilirsin biz daha çocuğuzBen etiket metiket kullanmam onunla uğraşamam bırakın şu çoluk çocuk işlerini![]()
Nerden bulup etiketliyorsunuz onu kopyala-yapıştır mı yapıyorsunuz?Raskoln izlemeyi değil izlettirmeyi daha çok tercih eder [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]
etiketimizi kullanalım vadiciler [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]
sen kullanmayabilirsin biz daha çocuğuz[HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]