Kurtlar Vadisi Pusu 224. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen toparlamak imkansız hani desek yatsı 8 de yeni bölüme doğru millet çıkar izler o da yok :D malatyada 8.53 te okunuyor
istanbulda 10 a 10 kalaymış :D yani geçmiş olsun :D

kaçırdığımız yerleri netten izleyecez artık yapacak bişey yok

vadiyi zaten bi kandillerde aksatıyorum ama dinimiz herşeyden önemlidir bunun lafı dahi olmaz
doğru bu zaman diliminde hiç çıkarı yok malatya da iyiymiş yani ilk 30-40dk. sonra izleyebilirsin 😀 doğrus bende sen gibi vadiyi bir tek mübarek gecelerde kaçırıyorum artık int bakacaz

Abdülhey'e, Akif'e ve Kara'ya iyi şeyler olmuyor, kötü şeyler oluyor. Akif, Mete Aymar'ı vuruyor. Ancak yaşayabilecek mi? Abdülhey'i buralara sürükleyen kişi oydu ve işinin bitmesi, diziyi daha da rahatlatır. Kara'ya bir şeyler oluyor ama neler oluyor tam belli değil. Umarım bu isimlere zarar gelmeden tamamlanır bu bölüm. Polat Alemdar kendini gösterir ve bu isimleri kurtarır. Bir şekilde kurtulacaklardır. Bu üç isim, her bir şeyin üstesinden gelebilecek tarzda isimler. Gelişen bu olaylar, dizinin hareketli olacağının bir göstergesi ve bu da çok iyi bir bölüm olacağını gösteriyor. :)

doğru bu zaman diliminde hiç çıkarı yok malatya da iyiymiş yani ilk 30-40dk. sonra izleyebilirsin 😀 doğrus bende sen gibi vadiyi bir tek mübarek gecelerde kaçırıyorum artık int bakacaz
aynen ilk yarım saat kaçırır gerisini izlerim :D

Nerden bilicem bende seninle izliyorum,hatta sen benden daha dikkatli izliyordursun ben burda mesaj yazarken sen dizi izlemeye kaçıyorsun :A
yok be aga senin tecrüben var :D

Camide olacağız izleyemeyeceğiz internetten bakarız yarın artık

2-3 kişi dün Muhteşem Yüzyıl'da 25 sayfa yorum yaptı,bizi 5-10 kişi 10 sayfa dolduramıyoruz.:)
aga adamlar resmen post kasıyor 25 sayfayı topla 1 tane mesaj çıkmaz içinden post kasıyolar yani :) hatta diziyi izlemiyolar bile diziyi izleyen adam o kadar mesajı nasıl yazsın zaten 3-4 kişiler hepsi post kasıyor :d

biz istesek neler yapabileceğimizi göstermiştik bi ara vadicilerle 50 sayfa mı ne yapmıştık :D

Bu arada @takas ve @sürgünüm takılmayın böyle şeylere. Bölüm geldiğinde mesela, herkes birden konuya yükleneceğine göre, her türlü bu sayı uçar gider. Takılamak lazım yani. :)

bak asında bugünkü sinerji çok iyiydi kandil olmasaydı bugün son zamanların rekorlarından birini kırardık gibi ama bakalım artık

Karayı ele geçirenler armagedon timi degil. Kara kendi ekibine oyun oynuyor.

Karayı ele geçirenler armagedon timi degil. Kara kendi ekibine oyun oynuyor.
böyle oyun mu olur adamı vuruyolar :D armageddon timi net
[HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Aslında etiket yapmak şart. Birazdan yapayım etiket ya da @takas yapsın. :D
yaptım aga :D [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

aslında bu işi de sevmedim bazıları bununda cılkını çıkarp post kasıyolar ama biz 1 tane adam akıllı yapalım bakalım :D

böyle oyun mu olur adamı vuruyolar :D armageddon timi net
[HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

yaptım aga :D [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

aslında bu işi de sevmedim bazıları bununda cılkını çıkarp post kasıyolar ama biz 1 tane adam akıllı yapalım bakalım :D
Raskoln Bu Bölümü Keyifle Seyredecek.

Ben de sevmiyorum. Baksana konuya hiç etiket yapmıyorum. Sonraları yaparım en fazla. Bir kez yapsak yeterli. :D

Ben etiket metiket kullanmam onunla uğraşamam bırakın şu çoluk çocuk işlerini :kizgin:

Raskoln izlemeyi değil izlettirmeyi daha çok tercih eder [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

etiketimizi kullanalım vadiciler [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]

sen kullanmayabilirsin biz daha çocuğuz :kiki: [HASHTAG]#EfsaneKurtlarVadisi[/HASHTAG]
Nerden bulup etiketliyorsunuz onu kopyala-yapıştır mı yapıyorsunuz?