ben bırakmadım izliyorum atıfı nasıl tuzağa düşürdüler atıfın gözler parlıyor korkudanYa bu Savaş ne ikiyüzlü bir adam yaa. Ayşen de tam gerizekalı. Fatih&Süreyya foreverrrr.
Tek başıma dizi izleyip yorum yazıyorum,sende bıraktıysan bende izlemicem boşuna burda post kasmayalım. @destere
Fatih gibi yürekli , gerçek yüzlü yok. Adam neyse onu yansıtıyor.Fatih&Süreyya çok güzel oldular şimdiden Bayık Ayşen&Savaş çiftini azaltsınlar da Fatih&Süreyya izleyelim tam gaz.
Süreyya vazgeçmeyerek aşkına karşılık bulmayı hak etti. Fatih'e zaman zaman kızsam da dizideki en has adam yine de o. Süreyya bunca zaman yanlış taktik uygulamasaydı Fatih çoktan aşık olmuştu ona. 1 günde aşık etti doğru taktikle Bakalım nasıl olacak devamında. Sanki Süreyya da intikam havasına girmiş Fatih ona Neslihan konusunda yalan söylediği için ama fazla uzatabileceğini sanmıyorum bu kadar severken Fatih'iFatih gibi yürekli , gerçek yüzlü yok. Adam neyse onu yansıtıyor.
Fatih'le Süreyya'nın güzelliği ve doğallığı dururken Savaş ve Ayşenin sahteliğini sevmiyorumSüreyya vazgeçmeyerek aşkına karşılık bulmayı hak etti. Fatih'e zaman zaman kızsam da dizideki en has adam yine de o. Süreyya bunca zaman yanlış taktik uygulamasaydı Fatih çoktan aşık olmuştu ona. 1 günde aşık etti doğru taktikle Bakalım nasıl olacak devamında. Sanki Süreyya da intikam havasına girmiş Fatih ona Neslihan konusunda yalan söylediği için ama fazla uzatabileceğini sanmıyorum bu kadar severken Fatih'i
Evet izliyorum çok düzenli olmasa da. Haftasonu olduğu için bazı bölümler kaçıyor ama pek yorum yazacak bir şey bulamıyordum Fatih&Süreyya yorum yazmaya itti beniFatih'le Süreyya'nın güzelliği ve doğallığı dururken Savaş ve Ayşenin sahteliğini sevmiyorum
Bu arada sizinde diziyi izlediğinizi bilmiyordum çok sevindim.
zaten izleyicinin nabzını ölçemiyorlar izleyici savaş ayşen hikayesini sevmedi ama senaristler habire zorluyor savaş bunların akrabası falanmıFatih'le Süreyya'nın güzelliği ve doğallığı dururken Savaş ve Ayşenin sahteliğini sevmiyorum
Bu arada sizinde diziyi izlediğinizi bilmiyordum çok sevindim.
süreyya favorimiz dizinin gülüdür süreyyaBu ne la dizi mahvolmuş. Dizinin dizilik yani kalmamış senarist karakterler le oynaya oynaya lastik etmiş kim kimdir belli değil )))
Tek Fatih ile Süreyya ayni ama Süreyya normal fatihi öyle görünce timarhaneye kapanması lazımdı. Orda senarist atladı ama iyi yaptı Süreyya dizide en akıllısı ne deli rolü yazıyorlar
Bu sahne unutulurmu;zaten izleyicinin nabzını ölçemiyorlar izleyici savaş ayşen hikayesini sevmedi ama senaristler habire zorluyor savaş bunların akrabası falanmı
süreyya favorimiz dizinin gülüdür süreyya
süreyyanın karşısında taş olsa erir fatih ruhsuzluk yapıyor resmenBu sahne unutulurmu;
Bu bölümün en güzel yanı Fatih ve Süreyya'nın uyumuydu süper ikili oldular resmen.süreyyanın karşısında taş olsa erir fatih ruhsuzluk yapıyor resmen
zaten başta ayşenin peşinde dolaşmakta hata yaptı bırak ayşen ne hali varsa görsün kap süreyyayı hayatını yaşa ayşen o aptallıkla paraları savaşa yedirir oturur aşağıBu bölümün en güzel yanı Fatih ve Süreyya'nın uyumuydu süper ikili oldular resmen.
Fatih Savaş'a Süreyya'yı sevdiğini mi söyleyip kavgaya tutuşuyorlar?Neler olmus öyle
Süreyya azicik akilli davrandi 2 bölümde Fatih'i mest etti opusuyorlar ama yine ters gitmis bir seyler.
Savas da Neslihan ile Atif'in tuzagina düşmüş. Baya aksiyonlu ve kliselerin dibine vuracak bir bölüm olacak Bekliyoruz bakalim.
Fragman heyecanlu olmuş beğendim,belki Ab'de 6 reytingleri görebiliriz.Fatih Savaş'a Süreyya'yı sevdiğini mi söyleyip kavgaya tutuşuyorlar?
Sanırım oyle olacak. Hastane bahcesi gibi bir yer ya Süreyya kendine zarar verdi ya da Çetin'i ziyarete gittiklerinde karşılaşacaklar.
Süreyya'ya Fatih seninle oynuyor Aysen"in intikami icin dedi annesi ile Savas bence. Kiz da benimle oynuyor musun diye delirdi yine oysa ki bu sefer gercekten sevmis Fatih