Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve'den de nefret ettim iyice zaten. :D Turabi'ye de gıcık kaptım bak. Akın'a seni yazaken beni oyuna getirdiler diyip arkasından kötü konuşması yakışıksız bir hareketti. Akın onunla beyaz bir sayfa açmaya hazırdı.

Zaten açtılar sadece yanlış yaparsa neler olabileceğini söyledi birde Duygu'dan bir eşy saklamaz [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] bu günden sonra.:DTurabi'ye Akın yanlış yaparsa neler olur onu söyledi sadece.

İşte sırf bu yüzden Duygu'nun gelmesine sevindim.:ZAkın ile konuşurkende gözleri fıldır fıldırdı.:A
insan bu kadar belli etmez ya , bernanın dedikleri çok doğruymuş , sahra iticisin :D
ayrıca turabi ile akının anlaşacaklarını düşünüyorsun , galiba sen turabiyi tanımıyorsun , güldürdün beni :A

insan bu kadar belli etmez ya , bernanın dedikleri çok doğruymuş , sahra iticisin :D
ayrıca turabi ile akının anlaşacaklarını düşünüyorsun , galiba sen turabiyi tanımıyorsun , güldürdün beni :A
Turabi'ye yanlış yapılana kadar Turabi bir şey yapmaz ama eğer Akın'ın sinsiliğini çözerse [HASHTAG]#turbuturabi[/HASHTAG] o zaman işi var adanın.:DAma anlaşsınlar isterim.:(

Aynen Berna'm haklıymış.:(Deyyuzun yüzünden elenmişti zaten niye hatırlatıyorsun.:(

Dün her şey çok güzeldi özellikle [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] :D Ama partiyi biraz kısaltıp dokunulmazlık olmalıydı Acun her sene böyle yapardı. Bu akşam Ünlüler kazanır İnşallah ödül oyununu..

Zaten açtılar sadece yanlış yaparsa neler olabileceğini söyledi birde Duygu'dan bir eşy saklamaz [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] bu günden sonra.:DTurabi'ye Akın yanlış yaparsa neler olur onu söyledi sadece.
Konuyu saptırıyorsun bak. :D Turabi Akın'la yüz yüze konuşurken kedi gibiydi. Kameralara konuşurken, Duygu'yla konuşurken aslan kesildi. Bu iki yüzlülüktür. Ayrıca akrep benzetmesi de yakışmadı, daha önce Akın'a yav*ak dediğini de unutmadım zaten. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

Birazdan heyecan başlıyor :D [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]

Birazdan Akın ve gönüllüler şov yapacak. :D [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#Survivor[/HASHTAG]

Konuyu saptırıyorsun bak. :D Turabi Akın'la yüz yüze konuşurken kedi gibiydi. Kameralara konuşurken, Duygu'yla konuşurken aslan kesildi. Bu iki yüzlülüktür. Ayrıca akrep benzetmesi de yakışmadı, daha önce Akın'a yav*ak dediğini de unutmadım zaten. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

😱Akın neler neler diyordu adam dansına bile laf etmişti.:D
Akın'ın gerçek yüzünü inşallah bugün ünlülerden öğreneceğiz.:A [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] #gönüllüler [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...