Haftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!Güldümde beklediğim kadar değildi
Haftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!Güldümde beklediğim kadar değildi
Yarışma olmayınca zevk olmuyo ya yarışsınlarHaftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!
Turabi'yi altın kafese koymuşlar ille de vatanım demişYarışma olmayınca zevk olmuyo ya yarışsınlar
Ahmet Duygu'ya koş diyodu ya orayı iyi yapmıışlarTurabi'yi altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş
Sahra lütfen dans etmesin , O üzerindeki neydi öyleAhmet Duygu'ya koş diyodu ya orayı iyi yapmıışlar
Turabi'nin kıyafeti nasıydıSahra lütfen dans etmesin , O üzerindeki neydi öyle
Sıfır koldu üzerindeki galiba,bu arada Oğuzhan Koç'un Turabi takliti çok iyiydi.Turabi'nin kıyafeti nasıydı
Ertungay'la konuşması güzeldi Turabi^nin adama bi koydum diyo anlatıyodu yaSıfır koldu üzerindeki galiba,bu arada Oğuzhan Koç'un Turabi takliti çok iyiydi.
Dur tabağına koyyim turabi ondan sonra konuş harikaydı.Ertungay'la konuşması güzeldi Turabi^nin adama bi koydum diyo anlatıyodu ya
Yarın daha iyi olucak yarışmalar felan yarın ne yarışmalar olucak acaba @BullyDur tabağına koyyim turabi ondan sonra konuş harikaydı.
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-yirmibesinci-bolum-tanitim/7378Yarın daha iyi olucak yarışmalar felan yarın ne yarışmalar olucak acaba @Bully