Haftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!Güldümde beklediğim kadar değildi![]()
Haftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!Güldümde beklediğim kadar değildi![]()
Yarışma olmayınca zevk olmuyo ya yarışsınlarHaftaya Tolga Çevik, ondan sonra Cem Yılmaz, Beyaz falan sırayla konuk olsa Survivor'a ne güzel olur!![]()
Turabi'yi altın kafese koymuşlar ille de vatanım demişYarışma olmayınca zevk olmuyo ya yarışsınlar![]()
Ahmet Duygu'ya koş diyodu ya orayı iyi yapmıışlarTurabi'yi altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş![]()
Sahra lütfen dans etmesin , O üzerindeki neydi öyleAhmet Duygu'ya koş diyodu ya orayı iyi yapmıışlar![]()
Turabi'nin kıyafeti nasıydıSahra lütfen dans etmesin , O üzerindeki neydi öyle![]()
Sıfır koldu üzerindeki galiba,bu arada Oğuzhan Koç'un Turabi takliti çok iyiydi.Turabi'nin kıyafeti nasıydı![]()
Ertungay'la konuşması güzeldi Turabi^nin adama bi koydum diyo anlatıyodu yaSıfır koldu üzerindeki galiba,bu arada Oğuzhan Koç'un Turabi takliti çok iyiydi.![]()
Dur tabağına koyyim turabi ondan sonra konuş harikaydı.Ertungay'la konuşması güzeldi Turabi^nin adama bi koydum diyo anlatıyodu ya![]()
Yarın daha iyi olucak yarışmalar felan yarın ne yarışmalar olucak acaba @BullyDur tabağına koyyim turabi ondan sonra konuş harikaydı.![]()
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-yirmibesinci-bolum-tanitim/7378Yarın daha iyi olucak yarışmalar felan yarın ne yarışmalar olucak acaba @Bully![]()