muhteşem bir diziymişKanal D'de bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor: Paşa Gönlüm
Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...
kızın gözlerimi gülüyor kız şaşımı onu anlamadım ?Çok güzel bence kız.![]()
muhteşem bir diziymişKanal D'de bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor: Paşa Gönlüm
Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...
kızın gözlerimi gülüyor kız şaşımı onu anlamadım ?Çok güzel bence kız.![]()
kız güzel de kız şaşımı diye sordum çirkin demedimkiKız güzel nası beğenmediniz kızı 😱
Sana demedim zaten beğenmeyinlere dedim şaşımı dikkat etmedimkız güzel de kız şaşımı diye sordum çirkin demedimki![]()
kızın gözleri sanki devamlı gülüyor gibi sanki birazda şaşılık var gibi istersen bir dahaki sefere dikkatli bak belki yanılıyorum ama bir tuhaflık var bakışlardaSana demedim zaten beğenmeyinlere dedim şaşımı dikkat etmedim![]()
Bakarsam dikkat ederimkızın gözleri sanki devamlı gülüyor gibi sanki birazda şaşılık var gibi istersen bir dahaki sefere dikkatli bak belki yanılıyorum ama bir tuhaflık var bakışlarda![]()
ezel de oynayan çaylağı diyorsun vallahi şimdilik oyunculuğu iyi yanındaki vatandaşta iyi oynuyor kızda iyi oynuyor yaşlılarda iyi oynuyor tek sorun senaryo yoksa oyuncuların diziyi baltalayacağını sanmamBakarsam dikkat ederimKenan'a benziyon çocukta burda oynuyor onun için ne diyosun ?
O kenan'a benziyon adam F.g.s.n'deki Engin'in rolü ilk ona teklif edilmiş kabul etmemiş diye haberler çıkmıştı galibaezel de oynayan çaylağı diyorsun vallahi şimdilik oyunculuğu iyi yanındaki vatandaşta iyi oynuyor kızda iyi oynuyor yaşlılarda iyi oynuyor tek sorun senaryo yoksa oyuncuların diziyi baltalayacağını sanmam![]()
kabul etmemişse beyinsizlik yapmış bence kabul etse şu anda engin akyürek gibi popüler olacaktı ..O kenan'a benziyon adam F.g.s.n'deki Engin'in rolü ilk ona teklif edilmiş kabul etmemiş diye haberler çıkmıştı galiba![]()
Bende ona şaşırdım eğer doğruysa tabi Ezel'den beridir ortalıkta yok Ezelde poülerliği artmıştı sonra teklif olmuştur muhakkak ama hangi projeler olduda kabul etmedi şimdi paşa gönlm'ü kabul etti çözemedimkabul etmemişse beyinsizlik yapmış bence kabul etse şu anda engin akyürek gibi popüler olacaktı ..
şimdi hala çaylaklıktan kurtulamamış benim gibi)
bu teklif geldide kabul etmedi haberlerinin çoğu aslında uydurmadır reklam amaçlıdır gerçekte böyle bişey varsa salaklık yapmış vatandaş hemde beren gibi birine eşlik edecekti bence havada uçarak kabul ederdi öyle bir teklif olsaBende ona şaşırdım eğer doğruysa tabi Ezel'den beridir ortalıkta yok Ezelde poülerliği artmıştı sonra teklif olmuştur muhakkak ama hangi projeler olduda kabul etmedi şimdi paşa gönlm'ü kabul etti çözemedim
Vizelerim üst üste geldiği için izleyemedim. Yoksa Perşembelerim boş muhakkak izlerdim.Kahvaltı yaparken denk geldim izledim. Pek izlemek istemiyordum aslında ama izledim, neyse.
Dizinin müzikleri çok güzel çok beğendim, sıcak bir komedi/dram yapmışlar @RevaN'a katılıyorum başroldeki kız Türkan çok tatlı, oyunculuğu doğal @yakup09 niye beğenmedin kızı anlamadım. Sezai Altekin, Tarık Paputçuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Sema Keçik, Derya Alabora resmen döktürdü, usta oyuncuların yanında seçilen genç oyuncular da çok başarılı. Biraz Melih karakteri yapmacık gibi ama zamanla oturur rolü. Birkaç ufak mantık hatası da buldum ama çok önemli değil.
Bir de Aramızda Kalsın'ın çakması deniyordu ama hiç alakası yok.Aramızda Kalsın ilk, özgün bir iş mi? Hiç mi İstanbul'a gelip hayata tutunma hikayesi izlemedik önemli olan işleyişi, ki bu konuda dizi çok başarılı olmuş. Kadro usta oyunculardan oluşunca izlemesi de bir o kadar zevkli oldu. Yani diziyi çok çok beğendim.
@Bully @xemrexxx siz de izleyin, sevebileceğiniz tarzda bir dizi bence.![]()
Ben de zaten haftaiçi takip edemem ancak haftasonu tekrarı olursa öyle izleyebilirim ama cidden güzel dizi yapmışlar izle muhakkak.Vizelerim üst üste geldiği için izleyemedim. Yoksa Perşembelerim boş muhakkak izlerdim.Dur bakalım boş vakit bulursam sana yetişmeye çalışırım. 1-2 hafta daha izleyemem gibi.
![]()
İzlemem mi?Ben de zaten haftaiçi takip edemem ancak haftasonu tekrarı olursa öyle izleyebilirim ama cidden güzel dizi yapmışlar izle muhakkak.![]()
D Yapım olduğu için o kadar acımasız davranmazlar bence yani UMARIM.İzlemem mi?Ama yine de 2.ve 3.haftasını bekleyeyim de reytingi otursun bi. Boynu Bükükler'de yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum.
![]()
D Yapım faktörü içimi biraz olsun rahatlatıyor ama Kanal D'yi biliyorsun hiç acımıyor ya.D Yapım olduğu için o kadar acımasız davranmazlar bence yani UMARIM.![]()
Sen böyle deyince bir şüpheye düştüm.D Yapım faktörü içimi biraz olsun rahatlatıyor ama Kanal D'yi biliyorsun hiç acımıyor ya.![]()
Kanal D'den dizi izlerken 2 kere düşünmek lazım.Sen böyle deyince bir şüpheye düştüm.Zaten Kanal D'den yeni dizi izlemeyeceğim demiştim ama yapamadım, keşke birkaç bölüm geçseydi ya.
Yine saflık yaptım.
Küçük Ağa'dan sonra tekrarı yayınlansın aslında, çok daha iyi olur. Fox'ta olsa onu hafta içi her gün yayınlardı Kanal D bilmiyor işi.Kanal D'den dizi izlerken 2 kere düşünmek lazım.Ben gerçi her türlü izlerim ama sizler dikkat etseniz iyi olur tabii.
![]()
Benim anlamadığım Kanal D dün öğlen Küçük Ağa'nın tekrarını verdi. Onun yerine Paşa Gönlüm'ü koysaydınız ya.
Fox Not Defteri konusunda çok başarılı oldu gerçekten her gün yayınlayarak. 😛Küçük Ağa'dan sonra tekrarı yayınlansın aslında, çok daha iyi olur. Fox'ta olsa onu hafta içi her gün yayınlardı Kanal D bilmiyor işi.![]()