Boyhood Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1398597143.jpg

Before Sunrise, Before Sunshine, Before Midnight üçlemesiyle ün salmış ünlü yönetmen ve senarist Richard Linklater'ın son filmi Boyhood'un fragmanı yayınlandı.

Çekimleri 12 yıl süren ve bir erkek çocuğunun hayatını anlatacak olan filmde, çocuğa Ellar Coltrane hayat verecek. Ayrıca filmde Ethan Hawke ve Patricia Arquette yer alıyor.

İşte merakla beklenen Boyhood'un ilk fragmanı:

çocuk bizim Küçük Ağa ya benziyor sempatik sevimli bişeymiş :)

belgesellerde ağaçların otların büyüyüşünü hızlandırırlar ya çocuğu doğumdan 20 li yaşlara kadar aralıksız çekip hızlandırılmış tura geçseler ilginç bir hikaye olurdu ?

Sıkıcı olurdu. :D Bir de aradaki değişimi sadece fiziksel olarak gösterirdi o.

Yılın en iyi filmlerinden biri olması muhtemel. Düşünce harika, fragman da iyi gözüküyor.

IMDb'de şu an için puanı 8.8 ve 8 eleştirmenden ortalama 96 puan almış. Oscar yarışında en iyi film adayı olarak görürsek bile fazla şaşırmamak lazım. :)

Film Amerika'da limitli olarak da olsa vizyona girdi. Eleştiriler mükemmel. 29 eleştirmende 100 üzerinden 99 ortalama almış. Son yıllarda bu kadar iyisini hatırlamıyorum. IMDb puanı da 8.9'a yükselmiş... @berkann @destere

Film Amerika'da limitli olarak da olsa vizyona girdi. Eleştiriler mükemmel. 29 eleştirmende 100 üzerinden 99 ortalama almış. Son yıllarda bu kadar iyisini hatırlamıyorum. IMDb puanı da 8.9'a yükselmiş... @berkann @destere
Yılın en iyi filmlerinden birisi olma ihtimali çok yüksek. Zaten film fikrinden dolayı bir kere takdiri hak ediyor.

Çocuk oyuncu benim baya dikkatimi çekti. Fragman fena değil haydi hayırlısı olsun...

Yılın en iyi filmlerinden birisi olma ihtimali çok yüksek. Zaten film fikrinden dolayı bir kere takdiri hak ediyor.
100'e yükseldi eleştiri puanı ortalaması. IMDb puanı ise 9.0'a yükseldi.

Galiba hem Oscar'a aday olacak, hem de Top 250'de ilk 50 içerisinde olacak bir film bizi bekliyor. :)

100'e yükseldi eleştiri puanı ortalaması. IMDb puanı ise 9.0'a yükseldi.

Galiba hem Oscar'a aday olacak, hem de Top 250'de ilk 50 içerisinde olacak bir film bizi bekliyor. :)
Muhteşem bir film bizi bekliyor. Oscar'a aday olur mu bilmiyorum ama Imdb'de üstlerde olacağı kesin gibi. :)