Final mi 😱 @pompy duymasınArka Sokaklar'ı dün biraz izleme fırsatım oldu, pek bir olay olmadı son birkaç bölümdür zaten tat vermiyor dizi. Eski bölümlerinin.. Bu sezon sonu final yapmalı artık..
eder niye etmesinki ... nufusa her gün yeni çocuklar katılıyor nüfus artışı bu şekilde devam ettiği müddetçe seyirci kitlesi düşmezA.s bir 5 sene daha devam eder @destere
owww tahmin etmedim bu şekil, ben paralel yapıya ve hükümete gönderme yaptın zannettim olay farklıymış@destere feodalite toplum grubu ve büyük başlar grubu
Reyize bak sen adam biliyo işi büyük başlar grubuowww tahmin etmedim bu şekil, ben paralel yapıya ve hükümete gönderme yaptın zannettim olay farklıymış
feodalite toplum grubunu çözebildinmi ?Reyize bak sen adam biliyo işi büyük başlar grubu
Feodal kafalar varya onları diyo galibafeodalite toplum grubunu çözebildinmi ?
büyük başları bende anladım ama feodalite toplum grubu işi zor iş
koca kafalar türü bişeymi bu feodal kafalar dediğinFeodal kafalar varya onları diyo galiba
@pompy'e sor onuda o sana geniş bir açıklama yaparkoca kafalar türü bişeymi bu feodal kafalar dediğin
Sen yokken değişti yapıyo artık@pompy geniş açıklama asla yapmıyor o yüzden zor durumda kalıyoruz açıklamaları kısa
boşlukları bizim doldurmamızı istiyor sadece başlanghıcı yapıp bırakıyor
hanı nerde çağıralım bakalım açıklama yapıyormu ?Sen yokken değişti yapıyo artık
Gayet açık yazmış geniş açıklamaya gerek duymadı galiba