ben reyting sayfasına baakrsın mutlaka diye düşündüm )Bir kez 6 almıştı.
Bugünün Saraylısı çok iyi gitmiş etiket niye göndermiyorsun?
gerçekten harika gitmiş dizi çizgiyi biraz daha tutarlı götürse 10 reytinglere ulaşırdı ..
ben reyting sayfasına baakrsın mutlaka diye düşündüm )Bir kez 6 almıştı.
Bugünün Saraylısı çok iyi gitmiş etiket niye göndermiyorsun?
Bu reytingler ben dizinin arkasında durmam sayesinde gerçekleşti,kötü gününde de diziyi yalnız bırakmadım her bölümünü izledim.ben reyting sayfasına baakrsın mutlaka diye düşündüm )
gerçekten harika gitmiş dizi çizgiyi biraz daha tutarlı götürse 10 reytinglere ulaşırdı ..
tamam bundan sonra etiketlerim şimdide o hayat benim dizisini izliyorum onada etiketleyeyimmi seni ?Bu reytingler ben dizinin arkasında durmam sayesinde gerçekleşti,kötü gününde de diziyi yalnız bırakmadım her bölümünü izledim.
@Forumdash Karadayı ve Bugünün Saraylısı'nda etiket gönderirdi bana aklında bulunsun,ben foruma erken saatde giremiyorum reytingler iyiyse herzaman etiket gönder.
İşine bak.tamam bundan sonra etiketlerim şimdide o hayat benim dizisini izliyorum onada etiketleyeyimmi seni ?
Bu hafta 3 Adam var Survivor'a bakacağım haftaya söz izleriz.muhteşem bir dizi
ne diyon sen ya şefkat tepe bu senaryoyla bu oranlar harika.....şefkat tepenin abc1 nin yalandünyadan bile düşük olması çok açıklayıcı olmuştur bazı arkadaşlara
neyse bs iyi artmış bakarım birazdan
@destere izliye izliye sömürdün çalıkuşunu dizi 3 reyting bile alimiyi
Senaryoyu toparladılar son 4-5 bölümne diyon sen ya şefkat tepe bu senaryoyla bu oranlar harika.....