FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok sevdiğin Gökhan Kırdar şarkısı?:D

En çok sevdiğin Gökhan Kırdar şarkısı?:D
valla çok var be aga bestelerini beğeniyorum zaten dizi müzikleri konusunda kral adam tartışmasız 1 numara :D
aga ben yatıyorum konuda rekor mesaj sayısına ulaşmamızda seninde büyük payın var sağol varol hadi iyi geceler :D
sütü unutma bak :D
hee birde hayırlı yolculuklar kendine iyi bak

valla çok var be aga bestelerini beğeniyorum zaten dizi müzikleri konusunda kral adam tartışmasız 1 numara :D
aga ben yatıyorum konuda rekor mesaj sayısına ulaşmamızda seninde büyük payın var sağol varol hadi iyi geceler :D
sütü unutma bak :D
hee birde hayırlı yolculuklar kendine iyi bak
Kakaolu süt kalmadı ya :D:D.Eyvallah hacı sende kendine iyi bak :)

Hacı ikimizinde cuma günleri boş ya senin belli bir saatte onlinesen(cuma namazından sonra) bana söylede seninle her cuma hax atak yoksa yazın zor alışırız antreman şart :D
Agalar bende gelebilir miyim tabii sorun olmazsa pazartesi,sali,çarşamba perşembe cuma sabahlari saat 5 e kadar ben olmam ama eğer ben evdeyken olursa gelirim tabii sizi rahatsiz etmezsem :) Siz cuma sabahlari takilirsiniz :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Kız olsaydın nasıl bir kız olurdun ?
bunu kimse bilemez :D kız olduğumu hiç hayal bile etmedim aga :D

Agalar bende gelebilir miyim tabii sorun olmazsa pazartesi,sali,çarşamba perşembe cuma sabahlari saat 5 e kadar ben olmam ama eğer ben evdeyken olursa gelirim tabii sizi rahatsiz etmezsem :) Siz cuma sabahlari takilirsiniz :D

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
gelebilirsin tabi :D

Kulaklik kullanıyor musun ?

evet kullanıyorum

ellerine sağlık arslanbey :D ne diyim hiç pos kasılmıyo burda adamın hakkı :F:F

@xdragxx bana niye öyle bir kıyak geçmedin anında kapıyodun konuyu :D
rekorunu da geçerler :D ama şöyle bişey var bak o zamanlar forumda çok daha fazla mesaj yazılıyodu mesaj yazan üye çoktu şimdi öyle değil :d onun dışında bazı günler konuya giremedim vs. :D sonuçta rekoru kırdık :D

Eski xdragxx var mı? :D 1 gün varım 2 gün yokum kilitliyorum şimdi. :D
dur :D

teşekkür mesajı yayınlayacam son olarak :D

Konuda soru sorup yorum yapan ve rekor kırmamızda yardımları olan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum sağolun varolun -44- :D
şimdi kilitleyebilirsin @xdragxx :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...