FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu kapanabilir artık 1120 mesaj yazdık vay be :)
konu kapanır birazdan :D

Konuda soru soran mesaj yazan ve rekor kırmamızı sağlayan herkese şükranlarımı iletiyorum sağolun varolun arkadaşlar

Son olarak FavoriForumum'a nasıl bulduğunu, yani katılış sürecini anlatır mısın? Forumdaki dostlukları, arkadaşlıklarını nasıl buluyorsun? FavoriForumum'la ilgili detaylı yorum yapar mısın?

Kizma birader gibi oyunlardan en sevdiğin ne ?
Şaka para hic oynadin mi?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]

Daha sormayacaktım ama sorasım geldi bir an. Kurtlar Vadisi Pusu'ya sonradan katılan oyunculardan olan ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Kara, yani Hakan Boyav'ı nasıl buluyorsun?

Kizma birader gibi oyunlardan en sevdiğin ne ?
Şaka para hic oynadin mi?

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
kızma biraderi severim aga çok güzel :D
oynamadım pek oynamam o oyunları

Kara Mematinin yerini tuttu mu sence ?

Daha sormayacaktım ama sorasım geldi bir an. Kurtlar Vadisi Pusu'ya sonradan katılan oyunculardan olan ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Kara, yani Hakan Boyav'ı nasıl buluyorsun?
ooo Hakan Boyav çok büyük bi oyuncu mükemmel derecede iyi yani tartışmasız
karakteri de fenomen oldu kendisi de ününe ün kattı vadiyle ve çok seviyorum bu adamı çok

Okey,tavla bilir misin ve en sevdiğin hangisi ?

Son dakikalarda sorular aklima geldi :F

Günümüzdeki oyuncular, geçmişteki oyuncuları aratıyor mu? Geçmişteki oyunculardan hangilerini özlüyorsun?

Kara Mematinin yerini tuttu mu sence ?

tabi ki hayır mematinin yerini kimse tutamaz herkesin yeri ayrıdır
karanın yeride ayrıdır dizide efsane oldu müthiş ama memati başkadır

Günümüzdeki oyuncular, geçmişteki oyuncuları aratıyor mu? Geçmişteki oyunculardan hangilerini özlüyorsun?
geçmişteki oyuncular bence daha iyi isim olarak veremicem ama mesela bir Kemal Sunal bir Şener Şen gibi oyuncu var mı şimdi asla olamaz

tabi ki hayır mematinin yerini kimse tutamaz herkesin yeri ayrıdır
karanın yeride ayrıdır dizide efsane oldu müthiş ama memati başkadır
Sence Memati gibi uzun süreli bir karakter olur mu yoksa bir kaç sezon sonra öldürürler mi ?

Okey,tavla bilir misin ve en sevdiğin hangisi ?

okey bilirim en sevdiğim o :D

Sence Memati gibi uzun süreli bir karakter olur mu yoksa bir kaç sezon sonra öldürürler mi ?

bence vadi devam ettiği sürece kara ölmez çünkü fenomen oldu artık kolay kolay ölmez

FavoriForumum'la ilgili sorduğum soruyu uzunca yorum yapacağın için sona mı bıraktın? Yoksa daha önce soruldu ya da cevaplaması zor olduğundan cevaplamaktan vaz mı geçtin?

Son olarak FavoriForumum'a nasıl bulduğunu, yani katılış sürecini anlatır mısın? Forumdaki dostlukları, arkadaşlıklarını nasıl buluyorsun? FavoriForumum'la ilgili detaylı yorum yapar mısın?
katılış sürecimi anlatmıştım aga önceki sorularda :D son anlarda çok genel sorular sorma cevap zamanı kalmadı çünkü :D
dostluklarımız epey oldu gerçekten bu forumda çok iyi arkadaşlar kazandım hepsi kardeşim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy