konu kapanır birazdanKonu kapanabilir artık 1120 mesaj yazdık vay be![]()
Konuda soru soran mesaj yazan ve rekor kırmamızı sağlayan herkese şükranlarımı iletiyorum sağolun varolun arkadaşlar
konu kapanır birazdanKonu kapanabilir artık 1120 mesaj yazdık vay be![]()
ikisi de birbirinden çıkartavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan .çıkar ?
müthiş gözüküyo aga yakıyoBu arada avatarım nasıl?![]()
kızma biraderi severim aga çok güzelKizma birader gibi oyunlardan en sevdiğin ne ?
Şaka para hic oynadin mi?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
ooo Hakan Boyav çok büyük bi oyuncu mükemmel derecede iyi yani tartışmasızDaha sormayacaktım ama sorasım geldi bir an. Kurtlar Vadisi Pusu'ya sonradan katılan oyunculardan olan ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Kara, yani Hakan Boyav'ı nasıl buluyorsun?
tabi ki hayır mematinin yerini kimse tutamaz herkesin yeri ayrıdırKara Mematinin yerini tuttu mu sence ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
geçmişteki oyuncular bence daha iyi isim olarak veremicem ama mesela bir Kemal Sunal bir Şener Şen gibi oyuncu var mı şimdi asla olamazGünümüzdeki oyuncular, geçmişteki oyuncuları aratıyor mu? Geçmişteki oyunculardan hangilerini özlüyorsun?
Sence Memati gibi uzun süreli bir karakter olur mu yoksa bir kaç sezon sonra öldürürler mi ?tabi ki hayır mematinin yerini kimse tutamaz herkesin yeri ayrıdır
karanın yeride ayrıdır dizide efsane oldu müthiş ama memati başkadır
okey bilirim en sevdiğim oOkey,tavla bilir misin ve en sevdiğin hangisi ?
bence vadi devam ettiği sürece kara ölmez çünkü fenomen oldu artık kolay kolay ölmezSence Memati gibi uzun süreli bir karakter olur mu yoksa bir kaç sezon sonra öldürürler mi ?
Burada ogretsene şimdi ben biliyordum kuzen öğretti unuttumokey bilirim en sevdiğim o![]()
Bence Mematinin yerine geldi Kara sence ?okey bilirim en sevdiğim o
bence vadi devam ettiği sürece kara ölmez çünkü fenomen oldu artık kolay kolay ölmez
katılış sürecimi anlatmıştım aga önceki sorulardaSon olarak FavoriForumum'a nasıl bulduğunu, yani katılış sürecini anlatır mısın? Forumdaki dostlukları, arkadaşlıklarını nasıl buluyorsun? FavoriForumum'la ilgili detaylı yorum yapar mısın?