- Reaksiyon puanı
- 34,730
- Puanı
- 1,061
Merak ettim yorumları.bu uplatmalarla totalin dibi olduğunu gösteren insan
O zamandan buyana hiç tartışmadık ama zaten pişmanım saçma sapan nedenlerden....Bence özünde iyi birisi. Ama tartisma ruhu var.
O nasıl oluyor.Kötü esprileriyle beni öldürürken güldüren tek insan.
Yuh bu nasıl bir mesaj oldu. Akşama 4 isim capsi geliyor.Güldürürken öldürmüyorsun.Çünkü esprilerin vasat. o yüzden öldürürken güldürürsün ancak böyle ki o esprilerden kurtulurum.
Öbür yaza kaldı o.the walking dead dizisini forumda uyarlayacağını söyleyip , uyarlamayan kişi
acele et bence , kurtlar kapabilirÖbür yaza kaldı o.
Hiç alakası yok.(Konusunu uplattı)
Bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim abi. Bu aralar forumda yoksun?kendisini severim foruma yararlı biri @xemrexxx ile atışmaları dillere destandır ilgiyle takip etmeye çalışırım @007At arkadaşa katılıyorum mümkünse espirili konular açmaktan imtina edersen çok sevinirim .forumun olmasa olmazları arasına girdiğini düşünüyorum .iyi ki varsın iyi ki seni sanal da olsa tanımışım
Bu güzel düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim Esra. Senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun zaten, söylememe gerek yok. 😉Valla forumda ilk geldiği gün nasılsa şimdi de öyle, asla ödün verip değişmeyen birisi. Saygılı olması yönünden en sevdiğim kişi ve her konuda konuşup sohbet edebileceğin birisi. Dostum, kankeem, canom yani Mert işte ya daha ne denilebilir.
Son bir şey daha. İzlediği diziler total olsa da, kendisi her zaman AB kişilikli bir üyedir.
Sağol destere. Valla beni @xemrexxx böyle yaptı, doğru. Hani bir laf vardır üzüm üzüme baka baka kararır diye, aynen öyle oldu. O alıntılayınca ben cevap verdim o alıntıladı ben cevap verdim, sonra böyle böyle kendine benzetti beni.mrt-06 ilk başlarda foruma girdiğinde aktif değildi pek, kenarda köşede mesajlarını yakalıyordum... ben banlandığımda bir geldimki forumu tek başına götürüyor, çenede @xemrexxx ye top attıracak tek kişidir kendisi iyi bir arkadaşımızdır izlediği dizilerin bir çoğunu sevmem ama o kadar kusurda olsun bişey olmaz