Hadi ya her şeyi biliyorsun yani. Senin gerçeği bilmemen lazımdı. .ss
@aserat54 pardon ya karıştırdım.
Malesef sen etiketledin yani sırrınızın açığa çıkmasında katkın büyük.
Hadi ya her şeyi biliyorsun yani. Senin gerçeği bilmemen lazımdı. .ss
@aserat54 pardon ya karıştırdım.
Ejolara oyun diyor. 😱 @yatutarsa fotolarını göster şu sokak dansçısına.Ben sizin oyununuzua alet olmayayım çünkü biraz geçrkeçi insanımdır yani çok üzülür onlar daha.
bi tanesi bu... @sokak sanatiEjolara oyun diyor. 😱 @yatutarsa fotolarını göster şu sokak dansçısına.
Ejolara oyun diyor. 😱 @yatutarsa fotolarını göster şu sokak dansçısına.
resim gösterdim yine inanmıyor... tuhaf biri bu sokak dansçısı.ssEmre seni anlıyorum Liselisinde Atacan'ı alet etme oyunlarına.
resim gösterdim yine inanmıyor... tuhaf biri bu sokak dansçısı.ss
o benim lafım başka bir şey buloq mu yazayım illa.
o benim lafım başka bir şey bul
Ne demek istedin.Banlı bir Üye tarafından son kez hakkında bir şeyler söylenen başlığa sahip üye.:ss
Yine bir işler peşinde gibisin ya neyse.Hiç öyle durum değerlendirmesı.
Teşekkürler, o durum bende takıntı haline geldi sanırım seni bıraktım @ozmoturk'e dedim aynısını ama beni oylarıyla pişman etti. Bundan sonra böyle bir ithamda bulunmayacağım zaten. Tabii çenem durmuyor fazla da söz vermiyim.En başta ismini Mert sandığım yönetici kardeş. Onu da severiz sıkıntı yaratmıyor. Yarışmalarda sen bana takıksın hep 1 puan veriyorsun" demese daha çok seveceğim.
Çok teşekkürler ablacım.Benim canım kardeşim Atacanım o
seninle öyle güzel bir bağ kurduk ki Atacan anlatmaya kelimeler yetmez gerçek bir abla kardeş olduk senle öyle güzel şeyler paylaşıyoruz ki ve her seferinde güldüğünü mutlu olduğunu abla iyi yazdın seninle sohbet etmek güzel yazdığını görmek öyle güzel ki Atacan iyiki seni tanımışım herşey gönlünce olsun hayatta ne istiyorsan o olur inşallah canım kardeşim benim unutmuyoruz dimi herşeye rağmen herkese rağmen gülümsemeye devam....ve de sinirlenmiyoruz...
sokak dansçısı çok daha güzelmiş. @sokak sanatiresim gösterdim yine inanmıyor... tuhaf biri bu sokak dansçısı.ss
asjdhjsakhdjksahdjsadhjjsakhdkas kendi yorumuma kahkaha attımresim gösterdim yine inanmıyor... tuhaf biri bu sokak dansçısı.ss
Teşekkürler, o durum bende takıntı haline geldi sanırım seni bıraktım @ozmoturk'e dedim aynısını ama beni oylarıyla pişman etti. Bundan sonra böyle bir ithamda bulunmayacağım zaten. Tabii çenem durmuyor fazla da söz vermiyim.
Çok teşekkürler ablacım.
sokak dansçısı çok daha güzelmiş. @sokak sanati
Biz de ettik pişman.Teşekkürler, o durum bende takıntı haline geldi sanırım seni bıraktım @ozmoturk'e dedim aynısını ama beni oylarıyla pişman etti. Bundan sonra böyle bir ithamda bulunmayacağım zaten. Tabii çenem durmuyor fazla da söz vermiyim.
Çok teşekkürler ablacım.
sokak dansçısı çok daha güzelmiş. @sokak sanati
Ben de bayağı güldüm....asjdhjsakhdjksahdjsadhjjsakhdkas kendi yorumuma kahkaha attım
Yani evet sen de ettin.Biz de ettik pişman.