FX Fargo 1. Sezon Yorumları

Gerçi Tra'yı pek sevdiğim söylenemez artı sayılmaz dizi açısından onun olması :D

Hatırlatmalara ekliyorum yarın 1*1 e bakacağım inşallah.

O kim ola? :D
Denzel Washington ve Tüm Hanks gibi oskarlı aktörlerle birçok filimde rol aldı.:)

Tebrikler de tanımıyorum ben kendisini :D
Şimdi;

movies_adam_goldberg.jpg

1x1

Çok iyi bir başlangıç yaptı dizi. Uzun süresine rağmen sıkmadan izlettirdi kendini. :) Film tadında bir bölümdü.

Gizemli adamımızı anlayamadım gelip ortalığı karıştırıp gitti. İlk bölüm olmasına rağmen bol ölümlü bir bölümdü. :X

Genel olarak beğendim diziyi oyunculuklar çok iyi. İnşallah diğer bölümler de böyle gider.

9/10

Herkesin aksine ben pek beğenmedim diziyi. Bu kadar iyi yorumdan sonra gayet de olumluydum ama olmadı.

Bu kadar olayla başlaması benim için eksiydi.
Adam gidiyor veriyor gazı, onlar da hemen öldürmeye kalkışıyorlar. Tamam olamaz demiyorum ama benzin deposuna işeme sahnesi çok saçma değil miydi? Çok çabuk ikna oldu.

Boş konuşmalar çok. Tabi bu diziden hemen önce Hannibal izleyince böyle gelmiş de olabilir ama karı-koca konuşmalarına tahammül edemiyorum.

Komedi olan yerlerini sevmedim. -ya da öye yapılmaya çalışılan yerlerini desem daha doğru olacak.- Ayrıca Martin Freeman tam bir Hobbit. :D Karısı da Hobbit. :D

Müzikler çok iyi.

Genelevdeki cinayet çok güzeldi. Ama mantıksız o kadar insanın arasında böyle bir cinayeti işlemesi. Hannibal mısın sen la? :D

Dediğim gibi ben pek beğenecek bir şey göremedim dizide. Biraz abartılmış gibi geldi. Neyse Imdb puanı 9'un üstünde olduğu sürece izlemeye devam.

7/10

Herkesin aksine ben pek beğenmedim diziyi. Bu kadar iyi yorumdan sonra gayet de olumluydum ama olmadı.

Bu kadar olayla başlaması benim için eksiydi.
Adam gidiyor veriyor gazı, onlar da hemen öldürmeye kalkışıyorlar. Tamam olamaz demiyorum ama benzin deposuna işeme sahnesi çok saçma değil miydi? Çok çabuk ikna oldu.

Boş konuşmalar çok. Tabi bu diziden hemen önce Hannibal izleyince böyle gelmiş de olabilir ama karı-koca konuşmalarına tahammül edemiyorum.

Komedi olan yerlerini sevmedim. -ya da öye yapılmaya çalışılan yerlerini desem daha doğru olacak.- Ayrıca Martin Freeman tam bir Hobbit. :D Karısı da Hobbit. :D

Müzikler çok iyi.

Genelevdeki cinayet çok güzeldi. Ama mantıksız o kadar insanın arasında böyle bir cinayeti işlemesi. Hannibal mısın sen la? :D

Dediğim gibi ben pek beğenecek bir şey göremedim dizide. Biraz abartılmış gibi geldi. Neyse Imdb puanı 9'un üstünde olduğu sürece izlemeye devam.

7/10
Çok övmek bazen ters etki yapabiliyor sende de öyle oldu galiba. :D

Neyse diğer bölümlerde ısınırsın inşallah. :):)

Bu arada üçüncü bölüm çıktı ama izleyemedim daha, yarın da izleyemeyeceğim gibi.

@destere sen de yetişmeye bak bölümler birikmeden. :):)

Bu arada üçüncü bölüm çıktı ama izleyemedim daha, yarın da izleyemeyeceğim gibi.

vikingslerin sezonu bitsin mad men le bunu dönüşümlü izleyeceğim

2. bölüm daha durgun diyorlar. Sizlerin de puanlar düşmüş. :(

Sen aksiyon olmasını istemiyormuşsun işte daha çok sevmen lazım. :D

Aksiyon dışında pek bir şey vaat etmiyor dizi. Keşke daha çok gizemli olsalarmış. Filmini de sevmemiştim ben zaten. :D

Ya gerçekten ilk bölümde herkesin gördüğü benim göremediğim şey neydi? Psikopat adamın oyunculuğu desem, çok övülecek bir yanı yoktu. :bilmem:

Aksiyon dışında pek bir şey vaat etmiyor dizi. Keşke daha çok gizemli olsalarmış. Filmini de sevmemiştim ben zaten. :D

Ya gerçekten ilk bölümde herkesin gördüğü benim göremediğim şey neydi? Psikopat adamın oyunculuğu desem, çok övülecek bir yanı yoktu. :bilmem:
gizem istersen resurrection'a bekleriz her bölüm yeni sırlar yeni gizler :D

Oyuncular komple çok iyi, hikaye çok akıcı. Daha ilk bölümden karakterlere kolayca bağlanabiliyor. Filminde de olan kendine has soğuk tarzı farklı bir tat veriyor. İzlediğim en iyi dizi ilk bölümlerindendi belki de. :)