- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
aga sen niye izlemiyosun ki Vadi'yi ?KVP yı birkaç kez izledim baız önemli bölümlerini bu terör örgütü kısmı felan ne bileyim genel kurguda benziyor gibi....
Kesinlikle aga o dizi izlenmezmi izliyeceğim ama işte yazın anca olur baya bi dizi izlyecem yaza karagül-kvp-beni böyle sev felan baya bayaİzliyosun yani
Aga o listeye Kaçak ile Tatar Ramazani da ekle kaçirnaKesinlikle aga o dizi izlenmezmi izliyeceğim ama işte yazın anca olur baya bi dizi izlyecem yaza karagül-kvp-beni böyle sev felan baya baya
Aga o listeye Kaçak ile Tatar Ramazani da ekle kaçirna
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Teşekkür ederim Anketi eklemeyi unutmuşumaksiyonu ve gerilimi bol bir senaryo olmuş akıcı bir konuya sahip, aksiyonu ben fazla sevmemekle birlikte sıkılmadan rahatlıkla bitirdim, yazın çok başarılı olmuş @kvp-medya
bu arada puan veremiyormuyuz buna ??
eklesen şimdiye kadar yorum yapanlar puan vermiştiTeşekkür ederim Anketi eklemeyi unutmuşum
boşver kaç verildiğini burdan da görüyoruz gelecek hafta eklerimeklesen şimdiye kadar yorum yapanlar puan vermişti
ben 10 verdim bir ara eklersinboşver kaç verildiğini burdan da görüyoruz gelecek hafta eklerim