- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
aga sen niye izlemiyosun ki Vadi'yi ?KVP yı birkaç kez izledim baız önemli bölümlerini bu terör örgütü kısmı felan ne bileyim genel kurguda benziyor gibi....
Kesinlikle aga o dizi izlenmezmi izliyeceğim ama işte yazın anca olur baya bi dizi izlyecem yaza karagül-kvp-beni böyle sev felan baya bayaİzliyosun yani![]()
Aga o listeye Kaçak ile Tatar Ramazani da ekle kaçirnaKesinlikle aga o dizi izlenmezmi izliyeceğim ama işte yazın anca olur baya bi dizi izlyecem yaza karagül-kvp-beni böyle sev felan baya baya![]()
Aga o listeye Kaçak ile Tatar Ramazani da ekle kaçirna
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
Teşekkür ederimaksiyonu ve gerilimi bol bir senaryo olmuş akıcı bir konuya sahip, aksiyonu ben fazla sevmemekle birlikte sıkılmadan rahatlıkla bitirdim, yazın çok başarılı olmuş @kvp-medya
bu arada puan veremiyormuyuz buna ??
eklesen şimdiye kadar yorum yapanlar puan vermiştiTeşekkür ederimAnketi eklemeyi unutmuşum
![]()
boşver kaç verildiğini burdan da görüyoruz gelecek hafta eklerimeklesen şimdiye kadar yorum yapanlar puan vermişti![]()
ben 10 verdim bir ara eklersinboşver kaç verildiğini burdan da görüyoruz gelecek hafta eklerim![]()