Baya uzundu evet zaten Tns^nin ab'sine belli olmuyor aga
Baya uzundu evet zaten Tns^nin ab'sine belli olmuyor aga
Survivor geçti diye üzülmüyorum,reklam aralarında ve Cumartesi-Pazar maç olmayınca bende bakıyorum Survivor'a.Baya uzundu evet zaten Tns^nin ab'sine belli olmuyor aga
Aynen izliyorum bizimkiler izliyo kaçırmıyoSurvivor geçti diye üzülmüyorum,reklam aralarında ve Cumartesi-Pazar maç olmayınca bende bakıyorum Survivor'a.
tavsiye eden olmadı ben gördüğümde @Forumdash a sordum nasıl bir dizi diye o da pek diziye olumlu yorum yapmadı gibi hatırlıyorum ama ilk bölümü izleyince devamı geldiHaftasonu de veriyorlar.
Siz Vikings'i @destere 'ye tavsiye etmedinizmi?Tam onun izleyecek olduğu bir dizi.
Keşke seninle Black Sails'de olduğu gibi birinci bölümden itibaren başlayıp yorumlaşsaydık.tavsiye eden olmadı ben gördüğümde @Forumdash a sordum nasıl bir dizi diye o da pek diziye olumlu yorum yapmadı gibi hatırlıyorum ama ilk bölümü izleyince devamı geldi
vikinslerde anlaşılmayan yer daha az oluyor ama dediğin gibi karşlılıklı yorumlaşarak izlemek süper oluyor ..Keşke seninle Black Sails'de olduğu gibi birinci bölümden itibaren başlayıp yorumlaşsaydık.
Arkadaş insanın bilmediği anlamadığı yerler oluyor sorucak kimse yok.
16.bölüm Vikings izlemişim kimseyle tek kelime etmeden.