Bende değişcem o zamanbenim için öyle bi kısıtla yok istediğim an değiştiririm
poyraz mı ersoyu geçti yok daha neler uçmayın fazla![]()
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
Bende değişcem o zamanbenim için öyle bi kısıtla yok istediğim an değiştiririm
poyraz mı ersoyu geçti yok daha neler uçmayın fazla![]()
aga cılkını çıkarmayalımBende değişcem o zaman
Sen değiştir zaten.Polat Şaşmaz ne ki?Bende değişcem o zaman
Maximo Polpo Türkiye'yi karıştırmaya geldiTeşekkürler kardeşim
Ersoy'u geçtimi yok artık.
Ersoy'lu bölüm 17 reyting alıyordu.
Ersoyu geçti bence ama tam benlik karakter bende Vadiye katilsam öyle bir karakteri oynamak isterdimÇüüüşşşşşşş derler adama ne ersoyun yanına bile yaklaşamaz
Geçti tabii İskenderi de geçti dicem ama işte onu geçemez 1-İskender 2-Poyraz benim gönlümdeErsoy'u geçtimi yok artık.Poyraz bunun gözünü kör etmiş
Ersoy'lu bölüm 17 reyting alıyordu.
Admin onlara izin vermiyor işte bende tam ortasını buldumSen değiştir zaten.Polat Şaşmaz ne ki?
Ya Polat Alemdar yap yada Necati Şaşmaz
Böyle dam üstünde saksağan gibi duruyor hiç kusura bakma.
Şaka yapiyoruz aga merak etmeadminin iyi niyetini suistimal etme aga ben eski nickime geri dönecem zaten yapmayın bunu @Polat Şaşmaz
canım sıkıldı şimdi de iskender büyük yapıcamBi an ÇD de özenip değiştirdi sandım, ama o değiştirmişti.
Tapatalk
Suistimal etme diyene bak.canım sıkıldı şimdi de iskender büyük yapıcam![]()
Sade Polat yap o zaman.Admin onlara izin vermiyor işte bende tam ortasını buldum
Demin başka bi şeydi, kaç defa değiştirmek serbest ki?Bi an ÇD de özenip değiştirdi sandım, ama o değiştirmişti.
Tapatalk
en iyisi ştandart kazım yapimcanım sıkıldı şimdi de iskender büyük yapıcam
Yok yok yakışıklı yap
ben kural tanımam aga istediğim kadar değiştirecemDemin başka bi şeydi, kaç defa değiştirmek serbest ki?![]()
oyuncu murat çobangil tek türkiye de öğretmen zeynep in babası hamityeni karakter polpo benim çok sevdiğim bir oyuncuydu samanyolu tvde bir dizi vardı adını hatırlayamıyorum orda kambur bir adamı canlandırıyordu hata kambur şeytan diyorduk biz annemle bu adamadizinin kötü karakteriydi ve gerçekten rolunu harika oynuyordu malesef adıda aklıma gelmiyor kötü akrakter için çok iyi seçim olmuş
![]()
agaa bu mu hamit obaaaaaa müthiş ya o adam dehşet bi oyuncudur süper süperoyuncu murat çobangil tek türkiye de öğretmen zeynep in babası hamit
aynen aga ta kendisiagaa bu mu hamit obaaaaaa müthiş ya o adam dehşet bi oyuncudur süper süper
vadiyi coşturacak iyice zaten gülüşü on numara ilk defa bi karakteri daha görmeden seviyorum maximo polpo efsane olacak efsane
fragmandaki gülüşü bile yeter sondakiaynen aga ta kendisisen bu polpo yu şimdiden epey sevdin darısı benim başıma
![]()
başka bir oyuncuyla karıştırmısım ama tek türkiyedende izlemiştim şimdi adını verince hatırladım 🙂🙂🙂 kalıcı olurmu bakalım kurtlar vadisinde hemen ilk bölümdende ölebilir bunlara belli olmazoyuncu murat çobangil tek türkiye de öğretmen zeynep in babası hamit