Kurtlar Vadisi Pusu 223.Bölüm Fragman

vay be ne günlerdi gerçekten efsaneydi be insan bi garip oluyor düşününce kimler geldi kimler geçti :(

vay be ne günlerdi gerçekten efsaneydi be insan bi garip oluyor düşününce kimler geldi kimler geçti :(
o kadar efsane geldi geçti ki vay be gerçekten

10299926_569157179866202_8645411642399052054_n.jpg

Atmosfer olağanüstü

Ya ben bu çocuktan ne cekiyorun ya konuyu düzenledim geldi bilgisayar masasina su şişesini devirdi tüm düzenlediklerim gitti yeniden düzenlemekte biraz sıkıyor tabii

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..

ama en büyük efsane halen vadide artık POLAT ALEMDAR ı yedirmemiz lazım :X

aman hacı sakin ol çocuktur de geç 🙂
İnsanın eli ayağı boşalıyor şimdi evde değil benden kaçtı geldiğinde dövmezsem yapamam ama dövünce de insan üzülüyor şeytanın oyununa gelmemek lazım

İnsanın eli ayağı boşalıyor şimdi evde değil benden kaçtı geldiğinde dövmezsem yapamam ama dövünce de insan üzülüyor şeytanın oyununa gelmemek lazım

aynen aga sabır şeytanı sevindirme 😀

o en büyük efsane zaten onu yedirmeyiz aga merak etme :D polat alemdar eğer bigün ölürse nolur ülkede merak ediyorum cenazeler falan ortalık yıkılır yav :D
ağa hakkaten ama yani dşününce ben bi akrabam kadar üzülürüm yani düşünmesi bile üzücü yani :T

Okudunmu bugün haberleri Erdal Beşikçioğlu'da var yeni dizide belkide böylesi hayırlı oldu
Miss gibi sıfır kilometre yeni bir diziyle tanışacağız.
Bahadır ve Cüneyt'in kaleminden
aga beni bağlamıyor biz vadiciyiz erdal merdal sevmem ben ama bahadır ve cüneyt için izlicem tabi

aga beni bağlamıyor biz vadiciyiz erdal merdal sevmem ben ama bahadır ve cüneyt için izlicem tabi
aynen hacı bende bahadır ö. için bi bakarım ama o kadar

arada kaynamasın raskoln ne adam be adam hızını alamayıp dimitri yede vuruyor dimitrinin suçu ne? :A

Dizinin hikayesi süper kadroda iyi bu dizi iş yapar.
Kurtlar Vadisini bırakıp o diziye gittiğimiz yok ki
Nasıl hem Kurtlar Vadisi'ni hemde Kaçak'ı izliyoruz yeni başlayacak dizi ile ilgilide bu geçerli.