iskender süper ötesiydi ya bir efsanedir o efsaneağa iskenderde görüntü olmasada ses yetiyordu be![]()
gel polatım gel
az taklidini yapmadı millet be
iskender süper ötesiydi ya bir efsanedir o efsaneağa iskenderde görüntü olmasada ses yetiyordu be![]()
o kadar efsane geldi geçti ki vay be gerçektenvay be ne günlerdi gerçekten efsaneydi be insan bi garip oluyor düşününce kimler geldi kimler geçti![]()
aman hacı sakin ol çocuktur de geç 🙂Klavyeyi bozmuş ben simdi bunu dövmeyeyim de ne yapayım ??
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
o en büyük efsane zaten onu yedirmeyiz aga merak etmeama en büyük efsane halen vadide artık POLAT ALEMDAR ı yedirmemiz lazım![]()
İnsanın eli ayağı boşalıyor şimdi evde değil benden kaçtı geldiğinde dövmezsem yapamam ama dövünce de insan üzülüyor şeytanın oyununa gelmemek lazımaman hacı sakin ol çocuktur de geç 🙂
sık kafasına gitsinaman hacı sakin ol çocuktur de geç 🙂
aynen aga sabır şeytanı sevindirme 😀İnsanın eli ayağı boşalıyor şimdi evde değil benden kaçtı geldiğinde dövmezsem yapamam ama dövünce de insan üzülüyor şeytanın oyununa gelmemek lazım
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
ağa hakkaten ama yani dşününce ben bi akrabam kadar üzülürüm yani düşünmesi bile üzücü yanio en büyük efsane zaten onu yedirmeyiz aga merak etmepolat alemdar eğer bigün ölürse nolur ülkede merak ediyorum cenazeler falan ortalık yıkılır yav
![]()
sen ne diyon ya ailemizden biri gibi ustamağa hakkaten ama yani dşününce ben bi akrabam kadar üzülürüm yani düşünmesi bile üzücü yani![]()
Okudunmu bugün haberleri Erdal Beşikçioğlu'da var yeni dizide belkide böylesi hayırlı oldusen ne diyon ya ailemizden biri gibi ustam![]()
ee 11 yıl olmuş be dile kolay her hafta berabersin yani mesala ben 2.sınıfa gidiyordum izliyodum hala izliyorum kolay değil hepimiz emek verdik sonuçta 😀sen ne diyon ya ailemizden biri gibi ustam![]()
aga beni bağlamıyor biz vadiciyiz erdal merdal sevmem ben ama bahadır ve cüneyt için izlicem tabiOkudunmu bugün haberleri Erdal Beşikçioğlu'da var yeni dizide belkide böylesi hayırlı oldu
Miss gibi sıfır kilometre yeni bir diziyle tanışacağız.
Bahadır ve Cüneyt'in kaleminden
aynen hacı bende bahadır ö. için bi bakarım ama o kadaraga beni bağlamıyor biz vadiciyiz erdal merdal sevmem ben ama bahadır ve cüneyt için izlicem tabi
Dizinin hikayesi süper kadroda iyi bu dizi iş yapar.aga beni bağlamıyor biz vadiciyiz erdal merdal sevmem ben ama bahadır ve cüneyt için izlicem tabi