Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reytingler olunca reklam aralarında geliyodum şimdi kafama göre bölümden sonra burayı coşanze yapalım haydi vadiciler daha 2 sayfa olmamış yav :D

aynen aga boşa yırtıyoruz kendimizi ama seviyoruz be aga napalım reyting yüksek olunca ben mutlu oluyorum yoksa umrumuzda olmaz

İnşallah coşanze yapacağımız bir bölüm olur :|

reytingler olunca reklam aralarında geliyodum şimdi kafama göre bölümden sonra burayı coşanze yapalım haydi vadiciler daha 2 sayfa olmamış yav :D

aynen aga boşa yırtıyoruz kendimizi ama seviyoruz be aga napalım reyting yüksek olunca ben mutlu oluyorum yoksa umrumuzda olmaz
Reytinglerimizle oynamasınlar bizi ele güne madara etmesinler.:) Sonra sağda solda Vadiyi geçtik diye çığlık atıyorlar.:D

İnşallah coşanze yapacağımız bir bölüm olur :|
biz zaten hazırız bölümde bizde biraz uyandırıcı bir etki yaparsa bu iş tamamdır

Reytinglerimizle oynamasınlar bizi ele güne madara etmesinler.:) Sonra sağda solda Vadiyi geçtik diye çığlık atıyorlar.:D
onlara hem çok gülüyorum hemde acıyorum yazık adamlarda vadi kompleksi oluşmuş🙂 vadi denilince tüyleri dikiliyo adamların

21:00'de yeni bölüm başlayınca burdayım sonra gece yarısına kadar mola vermek yok.:D

BlcP4xZCIAE1P1h.jpg

Eyvallah sağolasın.Zaten foruma dizi tartışmak için giriyorum.:)

Atv'nin yaptığı çamuru okudun dimi?

Biz haftalardır burada kendimizi yırtıyorduk.:D
Ben o habere inanmıyorum şahsen. Cengiz'in zaten Kanal D ve Star TV hariç başka kanalı öven yazısını görmedim, ATV neden 5 kazanmak yerine 3 kazansın ayrıca, saçmalık bence. :)

sonları aynı olmaz inş (tabi cahit in bugün ölme ihttimali bana göre yüzde sıfır ama vadinin işine belli olmaz)

Ben o habere inanmıyorum şahsen. Cengiz'in zaten Kanal D ve Star TV hariç başka kanalı öven yazısını görmedim, ATV neden 5 kazanmak yerine 3 kazansın ayrıca, saçmalık bence. :)
ilaveten kendisi vadiden hiçde haz etmez olumlu eleştirisini görmedim özellikle pusu başladığından beri bende çok inandırıcı bulmadım doğrusu

reklam bitti, yeni bölüm başladı

Son düzenleme:
Sezon sonu yaklaştı,Reyting dilimine göre anlaşma yapıyor mesela 15 reytinde Panaya 1,5 mlyon ödeme yaparken 10 reytingde 1 milyon ödeme yapıyor.:)