Konu geyik muhabbet yeri degil. Dizi basladiktan sonra yorumlarinizi yaparsiniz. Mesajlar silindi.
Biz seninle Bugünün Saraylısı ve Medcezir'de çok yorumlaştık,Yine bekleriz efendim.Teşekkürler.Yorum konusuna pek yorum yazmıyorum o yüzden izlediğimi bilmiyordun.Ama ilk bölümünden itibaren izliyorum.
![]()
Bu bölümde aşk sahnelerine fazla ağırlık vereceklerine sanmıyorum ama Ömer, Elif'e yardım etmesi durumunda aşk kıvılcımları yavaş yavaş kendini gösterir. Daha çok aksiyon sahneleri karşımıza çıkacak. Hatta bu bölümün son fragmanına bakarsak, son sahnede büyük bir tuzak çıkıyordu sanki. Aksiyon ağırlıklı olur yani. Bilmediğimiz bazı sırlar da ortaya çıkacaktır tabi ki.Bakalım bazı cevapsız sorular ,sırlar bu bölümde açığa çıkacak mı.?bu bölümde aşk kıvılcımları mı çakacak yoksa aksiyon sahneleriyle kafamız daha mı çok karışacak.?@Arslan Bey
Dizinin ilk sahnesi bittiği şekilde başlamıcak belki ama yine beraber olacaklar..Mükemmel dörtlü(Ömer,Elif,Pelin,Arda) yine bu Sıtkı işine kafa yormak için birarada doğru Pelinlerin evine giderler mi merak ediyorum..Bu bölümde aşk sahnelerine fazla ağırlık vereceklerine sanmıyorum ama Ömer, Elif'e yardım etmesi durumunda aşk kıvılcımları yavaş yavaş kendini gösterir. Daha çok aksiyon sahneleri karşımıza çıkacak. Hatta bu bölümün son fragmanına bakarsak, son sahnede büyük bir tuzak çıkıyordu sanki. Aksiyon ağırlıklı olur yani. Bilmediğimiz bazı sırlar da ortaya çıkacaktır tabi ki.![]()
Ömer gider de, Elif gider mi, o biraz muamma. Bu gidişle o da olacak tabi ki. Nilüfer'in peşine düşecekler ve Metin, Nilüfer'i bulacak gibi gözüküyor. O sahneler, iyi sahneler olacak. Ömer, Pelin'in evinde daha çok kalır. Evdekileri, özellikle Melike'yi çekecek hâli yok.Dizinin ilk sahnesi bittiği şekilde başlamıcak belki ama yine beraber olacaklar..Mükemmel dörtlü(Ömer,Elif,Pelin,Arda) yine bu Sıtkı işine kafa yormak için birarada doğru Pelinlerin evine giderler mi merak ediyorum..
onlar beyin firtınasi yaparken Nilüfer firarlarda Metin'de onun peşinde...keşke biraz uzun sürsede dörtlünün sahnelerini yemekte neler olduğunu Arda'yla Pelin'e anlatmalarını izlemek istiyorum..
zaten anlaşılan geceyi yine Pelin'in evinde geçirmiş ki sabah kendi evine gidiyor Ömer..![]()
Bazı dizilerde bölüm bitiyor ertesi bölüm sanki o olaylar olmamış hoooooop bakıyorsun başka yerde başka kişiler başka sahneler. Sen bir hafta bekliyorsun merakla sonra kendini enayi gibi hissediyorsun.Ömer gider de, Elif gider mi, o biraz muamma. Bu gidişle o da olacak tabi ki. Nilüfer'in peşine düşecekler ve Metin, Nilüfer'i bulacak gibi gözüküyor. O sahneler, iyi sahneler olacak. Ömer, Pelin'in evinde daha çok kalır. Evdekileri, özellikle Melike'yi çekecek hâli yok.![]()
O tarz sahneler genelde komedi dizilerinde oluyor, bu tarz dram dizilerinde değil. Dram dizilerinde kopuk kopuk olursa, olmaz tabi ki.Bazı dizilerde bölüm bitiyor ertesi bölüm sanki o olaylar olmamış hoooooop bakıyorsun başka yerde başka kişiler başka sahneler. Sen bir hafta bekliyorsun merakla sonra kendini enayi gibi hissediyorsun.
Bu dizide bölüm bittiği yerden başlıyor bu durumdan çok memnun oluyorum.
Umarım sarılmanın sonrasında Pelinlere giderler yine sabahlasınlar orda![]()
Ömer'in abisi vurulacak gibi benim tahminim.Senin tahminini de alalım.O tarz sahneler genelde komedi dizilerinde oluyor, bu tarz dram dizilerinde değil. Dram dizilerinde kopuk kopuk olursa, olmaz tabi ki.
Büyük ihtimalle Ömer, Elif'le sarılmasının ardından detaylı bir araştırma için Pelin'in evinde sabahlar.![]()
Ömer'in abisi Hüseyin zaten iyice deşmeye başladı olayı ve Ömer'i de merak ediyor. Buna göre o taraflara gitmiş olma ihtimali var ve büyük ihtimalle vurulacaktır. Son fragmana bakarak, Ömer'in abisi Hüseyin'e iyice yoğunlaşmışlardı. Kimin vurulacağı belli diyebiliriz.Ömer'in abisi vurulacak gibi benim tahminim.Senin tahminini de alalım.![]()
Ya da Ömer tabancayı görur kızın önüne atlar vurulir. sonra aşk başlar.Ömer vuralacak mı acaba?![]()
Başlasın artık zatenYa da Ömer tabancayı görur kızın önüne atlar vurulir. sonra aşk başlar.@Arslan Bey
O da olabilir ama kapıyı açan kişi, daha çok Hüseyin gibi ya da en fazla Ömer olur. Kapıyı mesela Elif açsa, hiç düşünmeden açardı. Tuzak dinlemezdi, o panikle açardı kapıyı. Hüseyin ya da Ömer temkinli bir şekilde açar. Arada büyük fark yani.Ya da Ömer tabancayı görur kızın önüne atlar vurulir. sonra aşk başlar.@Arslan Bey
Bol Elmer´li bölüm olsun.Başlasın artık zatenbakalım son sahnelere doğru heycan ve aksiyon iyice artacak gibi
Aynen bol elif&ömer olsunBol Elmer´li bölüm olsun.
Metinin Elifin önünü kestiği resimde Metinin elinde bir çanta var sırtına dayamış fark ettiniz mi bilmiyorum ama o çanta da bir şey olabilir.![]()
Şu yorumum arada kaynamasın.O da olabilir ama kapıyı açan kişi, daha çok Hüseyin gibi ya da en fazla Ömer olur. Kapıyı mesela Elif açsa, hiç düşünmeden açardı. Tuzak dinlemezdi, o panikle açardı kapıyı. Hüseyin ya da Ömer temkinli bir şekilde açar. Arada büyük fark yani.![]()
Büyük ihtimalle hemen hemen bu şekilde gelişecek olaylar. Hüseyin, ilk önce gider ve ulaşır oraya. Kurşunlara da hedef olur. Ömer ile Elif bulur ağır yaralı bir şekilde. Çok ağır bir yerine denk gelmiş olabilir kurşun. Belki hayati tehlikesi bile olabilir. Bu şekilde olursa, Ömer ile Elif'in ne kadar tehlikeli işlere bulaştığını anlar ve yardım eder.Şu yorumum arada kaynamasın.
Fragmanı defalarca izleyince bu bölüm affedeceğimiz kişi acaba Hüseyin Komiser mi olacak diye düşünmeye başladım..
Geçen bölüm Sıtkı'nın araştırılmasında Arda ve Pelin'e yardımcı olarak aslında bu aklanma işlemi başlatılmıştı. Şimdi Ömer ile geçmişteki o olayın anılması ve duygusal anları görünce kulübe girişinde vurulacak kişi Hüseyin mi diye içime bir kurt düştü...
Elif ile Ömer kendi araştırmalarını yürütüp Sıtkı ile buluşmaya giderlerken belki Hüseyin komiser de kendi araştırmasını yapıyor. Sıtkı'yı bulan taramaları da zaten o yapmıştı.
Arda ile Pelin'i sıkıştırıp bizimkilerin peşinden o kulübeye gidebilir ve tuzak silahın önüne çıkan belki de Hüseyin olur...
Bu da fragmandaki o duygusal konuşmanın akabinde olabilir..
İnş şu Kara Para Aklamadan Elif'in başı belaya girmez.Aynen bol elif&ömer olsun
Evet fark ettim bende Metin yine Elif'e kara para aklatacak galiba