Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzellik anlamında tuvananın tek rakibi meryem ve birce benim için:bhr: zaten dizide az öne çıksa ne engin ne tuba kalır direkt başrole yükselir o kız:X

Birce güzelde burnu gocaman :A

güzellik anlamında tuvananın tek rakibi meryem ve birce benim için:bhr: zaten dizide az öne çıksa ne engin ne tuba kalır direkt başrole yükselir o kız:X

Birce güzelde burnu gocaman :A
sorun değil yaptırır bak berenin kemikleri sayılıyordu şimdi 2 silikon taktırdı kimse zayıflığından bahsetmiyor :A

sorun değil yaptırır bak berenin kemikleri sayılıyordu şimdi 2 silikon taktırdı kimse zayıflığından bahsetmiyor :A
Ne silikonı berenimin herşeyi doğal :A

😱 yok artık GQ ödül törenindeki resimlere bak bakalım o vücuda o memeler olmuş mu :F
Söz konusu beren olunca herşey yerinde ve mükemmel olur :)

Facebook fragmanı geç de olsa konuya eklendi. :A

niye lo my de ölen falan yok normal reytingi alır :A
Şehzadeler her zaman reyting getirir panpa dövüşiler bir de daha ne olsun. :A Baya da tanıtım yapıldı Survivor'da inşallah pek yükselmez yine de ne diyelim. :A

eee yani acunun reklam arasında my yi tanıtmak yalan dünyanın reklam arasında biü tanıtmak gibidir :A @EveN
My boşuna fragman israfı yapmasın o zaman panpa. :A Medcezir'e de ergen kitle dersin. Kurt Seyit zaten ölmüş de ağlayanı yok. Geriye my'ye katkı sağlayacak yapım kalmıyor. :A

My boşuna fragman israfı yapmasın o zaman panpa. :A Medcezir'e de ergen kitle dersin. Kurt Seyit zaten ölmüş de ağlayanı yok. Geriye my'ye katkı sağlayacak dizi kalmıyor. :A
my nin desteğe mi ihtiyacı var lo kendi gününde geçilmeyen tek dizi :A 131 de 128 totoş 130 aboş zirvesi :A