Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nurbanu da keyfinden eğiliyordu sanki o da icaben eğiliyordu. Hürrem de demek ki eğilmek zorunda olduğu için eğiliyor. Dizide gördüğümüzü anlatıyoruz iftira diyorsun yahu. :kiki:

Sonuçta olamamış Valide sultan. :A

Yine hatırlıyorsan Fatma bu eğilmediği için buna kükremişti.Ama Hürrem'e öyle bir şey diyen olamaz.😎hem Hür Hem Sultan daha ne olsun.:F
Bizde diziden bahsediyoruz.:D

Malesef İlahi takdirat.:(

Yine hatırlıyorsan Fatma bu eğilmediği için buna kükremişti.Ama Hürrem'e öyle bir şey diyen olamaz.😎hem Hür Hem Sultan daha ne olsun.:F
Bizde diziden bahsediyoruz.:D

Malesef İlahi takdirat.:(
Hür olsa da eğilmek zorunda ki paşa paşa eğiliyor zaten hiç eğilmediğini görmedim. :F

Ne demek istediğini pek anlamadım bu mesajda. :D

İşine gelmemiştir Kurulda ki adamlar bile adama Musti diyerek saygısızlık yapıyor.:FBu adamda kuruldan mı şimdi ki Kuruldan bir insan diziyi izlemeli baya kafanız güzelmiş galiba bu kurulu kurarken.:F

gidemez çünkü gidemez çünkü hür olduğunu sanıyor ama değil :A düşünse ne olacak gidemeyecek sonuçta :F

Madden Hür olsada dediğim gibi manen köle.:DEn güzel şey sanırım bu.

İşine gelmemiştir Kurulda ki adamlar bile adama Musti diyerek saygısızlık yapıyor.:FBu adamda kuruldan mı şimdi ki Kuruldan bir insan diziyi izlemeli baya kafanız güzelmiş galiba bu kurulu kurarken.:F

arkadaşım konumuz zaten madden hür olması :D

Mustafa'ya Musti dememizin nesi saygısızlık? Diziyi izlemesi kriter değil kurulumuz için. Şehzade Mustafa'yı desteklemesi yeter.

açıkçası musti demelerini ben de uygun bulmuyorum kullanmıyorum da onu ama bu saygısızlık ettikleri anlamına gelmez. :D

hala ayırıyorsun ayrıca bizde onun düşüncesi hakkında konuşuyoruz ki onu ilgilendiren bir konuyu konuşuyoruz.:D
tamam hürremin manevi hür olduğunu kabul edelim madden de hürsün diyolar buna dayanıp HER ŞEYDEN VAZGEÇİP sülümanı boşamak gitmek istese gidemicek çünkü sözde hür. :D

Mustafa'ya Musti dememizin nesi saygısızlık? Diziyi izlemesi kriter değil kurulumuz için. Şehzade Mustafa'yı desteklemesi yeter.

Biz Sultanımıza Hürrem Sultan derken sizin köyle Mehmet ağanın ağzından konuşmanız onun hakkında biraz garip doğrusu.:D
Mustafa'yı destekleyenler o kadar az ki izleyen izlemeyen farketmiyor sizin için.:FÇok normal.Bizde kaşlite farkı var işte çabulcu ordusu değiliz.:A

açıkçası musti demelerini ben de uygun bulmuyorum kullanmıyorum da onu ama bu saygısızlık ettikleri anlamına gelmez. :D

Mustafa han hazretleri mi Musti mi sende karar ver artık.:DÇünküa rada kocaman fark var.

tamam hürremin manevi hür olduğunu kabul edelim madden de hürsün diyolar buna dayanıp HER ŞEYDEN VAZGEÇİP sülümanı boşamak gitmek istese gidemicek çünkü sözde hür. :D

Olağan üstü veya olmamış hayali olayları pek tahmin edemiyorum.:A

Nerden biliyorsun arkadaşım. :F

Diziye göre konuşuyoruz.:D132 bölümü ezberledik.😎

Biz Sultanımıza Hürrem Sultan derken sizin köyle Mehmet ağanın ağzından konuşmanız onun hakkında biraz garip doğrusu.:D
Mustafa'yı destekleyenler o kadar az ki izleyen izlemeyen farketmiyor sizin için.:FÇok normal.Bizde kaşlite farkı var işte çabulcu ordusu değiliz.:A
Mustafa'yı destekleyenler az mı tüm halk arkasındaymış adamın. Asıl Hürrem'in seveni yoktu evlatları ve Süleyman dışında kim sevecek ki onu zaten? :F

tamam vazgeçmen de yeter :D

Ne için anlamadım.:A

Mustafa'yı destekleyenler az mı tüm halk arkasındaymış adamın. Asıl Hürrem'in seveni yoktu evlatları ve Süleyman dışında kim sevecek ki onu zaten? :F

Süleymn herkes Hürrem'i sevecek desin o zaman.:A
Mustafa'yıda isyancıular darbeci Melunlar Süleyman'ın oturduğu yerde hep gözü olanlar sevdi ne kadar çok çekemeyeni varmış adamın be.:(

Mustafa han hazretleri mi Musti mi sende karar ver artık.:DÇünküa rada kocaman fark var.

Olağan üstü veya olmamış hayali olayları pek tahmin edemiyorum.:A

Diziye göre konuşuyoruz.:D132 bölümü ezberledik.😎
Süleyman'ın kardeşleri Hürrem karşısında eğilmiyordu mesela Hürrem eğiliyordu onları karşısında. :D Hürrem yenmiş olabilir onları ama kademe olarak sultanların aşağısındaydı. :D