Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konumuz bu değil diyelim ki bu melun her şeyi bıraktı gitmek istedi "yeter lan sülüman ben hür bir bağyanım seni boşamak istiyorum" dese gidebilecek miydi saraydan ? gidemeyecekti :A

Ancak konun bu kadar çarpılır Hürrem gidemez ama gitmemesinin sebebi Hür olmaması değil sahip olduklar ve kaybedecekleri.:)

Asıl senin için kararmış bir kadın bir taht için onca insanı öldürttü.Sen hala onu savunuyorsan yazıklar olsun sana :(

Hiç izlemedim ki my yi ben hep nefret ediyordum :D
Ayrıca Mustim tahta geçseydi o melaunenin evlatlarına karışmayacaktı nitekim Cihangir kahrından öldü üvey abisi için.Demekki Üvey abi onlare gerçek bir kardeş gibi davranmış :)

Asıl senin için kararmış bir kadın bir taht için onca insanı öldürttü.Sen hala onu savunuyorsan yazıklar olsun sana :(

Hiç izlemedim ki my yi ben hep nefret ediyordum :D

Sen niye bizim konuya geliyorsun o zaman.:F @Bully 'de yardım ve yataklık ediyor en büyük dış hainlerin içimize girmesine.😱
Bilmeden konuşuyormuşsun bundan önce hep demek.:FNeyse sana ayrılan sürenin sonuna geldik izlersen görüşürüz.:D
madem diziyi izlemiyorsun gerçeğe göre hareket ediyorsun k biz diziden bahsediyorduk gerçeği nereden biliyorsun.Daha büyük bir sorunda bu olsa gerek.

Çok ta yakıştı bak @Maskeli Fedai :ADur senin alıntına daha cevap vereceğim Nurbanu ile Hürrem'i kıyaslamışsın geliyor.:kiki:

Ama Köle olan hep Nurbanu'ydu asla gidemeyecek olan.Hürrem Sultan ise Hür bir kadındı ve istediği zaman istediğini yapabilecek güçteydi çünkü Hür bir Sultandı oysa Nurbanu Köleydi ve bağlıydı arada ki fark ne kadar kocaman düşün artık.:Z
Nereye gidemiyormuş Nurbanu? :kiki: Selim'in haremi olunca köleliği bitti tıpkı Hürrem'in de Süleyman'ın haremi olunca bittiği gibi. Benim anlamadığım sen Nurbanu'ya sultanken köle diyorsun nasıl oluyor o iş? (b)

Nereye gidemiyormuş Nurbanu? :kiki: Selim'in haremi olunca köleliği bitti tıpkı Hürrem'in de Süleyman'ın haremi olunca bittiği gibi. Benim anlamadığım sen Nurbanu'ya sultanken köle diyorsun nasıl oluyor o iş? (b)

Diziyi eğer doğru izliyorsan Hurichan ile olan tartışma sahnesinde Huricihan'ın ondan üstün olduğu çünkü Hür olduğu söyleniyordu.Gerçek sistemi bilmiyorum ama her Hareme giren Hür olmaz ki Hürrem Hür olabilmek için o kadar debelendi.
Ayrıca Nurbanu'nun Mihrimah'ın gölgesinde kaldığı herkesin malumu.Harem'i Mihrihah yönetiyor Hürrem'den sonra ki Nurbanu geri plana düşüyor.Walide Sultan olsa ne yazar diyorum bu saatten sonra.:A

yoo ben gayet hürüm :))

Oda gayet Hür peki sen gidebilir msiin kafanıda alıp.(Keşke gitsen ama.:A)

Helal olsun Mustici kardeşim Hürremci melunların oyununa gelme her türlü fitne fesat onlarda. ss

Loo o daha diziyi bile izlememiş sen neyin kafasını yaşıyorsun.:FÖyle fanlar düşman başına diyorum.:F

Diziyi eğer doğru izliyorsan Hurichan ile olan tartışma sahnesinde Huricihan'ın ondan üstün olduğu çünkü Hür olduğu söyleniyordu.Gerçek sistemi bilmiyorum ama her Hareme giren Hür olmaz ki Hürrem Hür olabilmek için o kadar debelendi.
Ayrıca Nurbanu'nun Mihrimah'ın gölgesinde kaldığı herkesin malumu.Harem'i Mihrihah yönetiyor Hürrem'den sonra ki Nurbanu geri plana düşüyor.Walide Sultan olsa ne yazar diyorum bu saatten sonra.:A

Loo o daha diziyi bile izlememiş sen neyin kafasını yaşıyorsun.:FÖyle fanlar düşman başına diyorum.:F
😱 gideyim mi :(

Huricihan tabii ki Nurbanu'dan üstün olacak o hanedanın sultanı. Ona bakarsan Fatma, Hatice ve Şah Sultan da Hürrem'de üstün. Hürrem eğiliyordu onların karşısında. Ayrıca ben lafa değil icraata bakarım ne yazar demekle olmuyor sonuçta Hürrem yıllarca Valide sultan olmak için didindi durdu ama o olamadı Nurbanu oldu maalesef. :A

İzleyip izlememesi önemli değil sonuçta tarihi biliyor adam. Önemli olan Mustici olması. :A

Huricihan tabii ki Nurbanu'dan üstün olacak o hanedanın sultanı. Ona bakarsan Fatma, Hatice ve Şah Sultan da Hürrem'de üstün. Hürrem eğiliyordu onların karşısında. Ayrıca ben lafa değil icraata bakarım ne yazar demekle olmuyor sonuçta Hürrem yıllarca Valide sultan olmak için didindi durdu ama o olamadı Nurbanu oldu maalesef. :A

Wışş iftiraya bak.:FHürrem icaben eğiliyordu.:FDediğin gibi hanedanda ki onlarda Hürrem'in karşısında eğiliyordu.:D

Walide Sultan oalmıyor ama 46 yıl Haremi hatta dünyayı yönetiyor.Hiç olmasına bile gerek kalmamış.:A

İzleyip izlememesi önemli değil sonuçta tarihi biliyor adam. Önemli olan Mustici olması. :A

Sende biliyorsun tarihi yada diğerleride biliyor hatta çoğu Hürrem sempatiyse dolu yurttaşlarımız var ama izlemiyorlar tarihi bildikleri halde.Onları saldırıyormusun bize saldırdığın gibi.:A
Adam Mustafa bile yazmıyorda Musti yazıyor daha ne yapsın.:FBirde Kuruldan mış.:kiki:

Wışş iftiraya bak.:FHürrem icaben eğiliyordu.:FDediğin gibi hanedanda ki onlarda Hürrem'in karşısında eğiliyordu.:D

Walide Sultan oalmıyor ama 46 yıl Haremi hatta dünyayı yönetiyor.Hiç olmasına bile gerek kalmamış.:A
Nurbanu da keyfinden eğiliyordu sanki o da icaben eğiliyordu. Hürrem de demek ki eğilmek zorunda olduğu için eğiliyor. Dizide gördüğümüzü anlatıyoruz iftira diyorsun yahu. :kiki:

Sonuçta olamamış Valide sultan. :A

Sende biliyorsun tarihi yada diğerleride biliyor hatta çoğu Hürrem sempatiyse dolu yurttaşlarımız var ama izlemiyorlar tarihi bildikleri halde.Onları saldırıyormusun bize saldırdığın gibi.:A
Adam Mustafa bile yazmıyorda Musti yazıyor daha ne yapsın.:FBirde Kuruldan mış.:kiki:
Ne demek istediğini pek anlamadım bu mesajda. :D