Maskeli Fedai
Favori Üye
Sonunda hazin son bekliyor olacak BeyazıtıSen öyle san.Sonuna kadar gidecekler.Rüstem biraz akıllı davransa kurtarır Beyazıt'ı.Yılmaz Şahin biraz zihin açacak Rüstem'de.
Sonunda hazin son bekliyor olacak BeyazıtıSen öyle san.Sonuna kadar gidecekler.Rüstem biraz akıllı davransa kurtarır Beyazıt'ı.Yılmaz Şahin biraz zihin açacak Rüstem'de.
Sonunda hazin son bekliyor olacak Beyazıtı
Olsun ama karşı taraftaki melunların en büyüğü olan melaune kadın oğlunun tahta geçtiğini göremeden öldüErken gönderdiklerimize sayın.
Olsun ama karşı taraftaki melunların en büyüğü olan melaune kadın oğlunun tahta geçtiğini göremeden öldü
Hak yol Mustafadır bir kere .ssYaa yaaa yaaa işte Allah yazdırmaz Melaune diye bir şey yok.😎Hak yol Hürrem'dir.
Sonuçta en hayırsızda olsa bir oğlu tahta geçti mi düşmanlarını ber taraf edip diz çöktürdü mi varsın ki görmesin ne oalcak.
Ayrıca zaten Yılmaz Şahin reyizde bizim gibi bakmış olaya ve Hürrem'i inzivaya çekmiş Süleyman ile.Doğru olan bu işte.Düşmanlarını bitirdi şimdi keyfini sürüyor vede Allah'ın takdiriyle ölecek rahatça.
Hak yol Mustafadır bir kere .ss
Hem fani dünya da kazanmış olabilir ama diğer dünyada kazanamayacağı aşikar.
@Bully bakın bir hürremci melunu daha geri püsküttüm. 😎
Ne illetiZıvanadan çıktınız artık bana bulaşmasından korkuyorum bu illetin.:/
Ne illeti
Konuyu çarpıtma melun .ssHaberin bile yok demek ki.😱Yazdıklarınızı bir okusanız nerede yaşıyoruz biz çahilmiyiz falan dersiniz.
Konuyu çarpıtma melun .ss
Yav he he zafen bizimdir @yatutarsa cevap veremiyor bileCidden sizin için korkuyorum daha fazla tahammül edemeyeceğim @yatutarsa ile hayallerde yaşamaya Bulutların üstünde gezebileceğinize bir birinizi inandırın yine her zaman ki gibi.
(Çok uykum geldi biraz uyuyacağım başımdan savıyorum sizi.Sonra hesabınızı alırım.)
Hürrem de saraya geldiğinde köleydi ama Valide Sultanlık rütbesine Nurbanu erişti.Eğer efsaneyi izlemeye devam ediyorsan Dolunay Soysert'in canlandırdığı karakterin çok güzel bir sözü vardı.Süleyman'ı yönetenin Hürrem olduğunu ima eden çok cuk oturmuş bir söz.Hürrem Sultan tam 46 yıl hüküm sürdü Osmanlıya peki nurbanu hep Mihrimah'ın gölgesinde kalmış bir köle.😎Çok acı bir gerçek Hür değil Köle ve Hürrem ile kıyaslanıyır.
Mahi'nin Duasıyla mı Dünya'yı yönettide Mahi'nin Bedduasıyla Cehenneme atılacak.(Erdoğan For.)
Malesef.Örnek aldı nasıl içine işlediyse büyücü.Adam herkesi kendi gibi yaptı.Mehmet Günsur'da nasıl yakışmıştı o sinsi role.
Bir günün bir gününü tutmuyor ki senin de hep melunların etkisinde kalıyorsun. ssGeri alınmadım mı
Şakadan yapıyorum sende hemen ciddiye alıyonHürrem de saraya geldiğinde köleydi ama Valide Sultanlık rütbesine Nurbanu erişti.
Bir günün bir gününü tutmuyor ki senin de hep melunların etkisinde kalıyorsun. ss
xemrexxx olumlu yanıt verse konseyi yıkmaya kalkacaktınız. Bir de Mihrimah'ı bırakamıyorsun o da önemli bir mesele.Şakadan yapıyorum sende hemen ciddiye alıyon
İftira hepsi ben hiç öyle şey yapar mıyımxemrexxx olumlu yanıt verse konseyi yıkmaya kalkacaktınız. Bir de Mihrimah'ı bırakamıyorsun o da önemli bir mesele.
Mihrimah melaunesi Musti'nin ölümüne yol açtı daha ne olsun? Sinsi yılan. ssİftira hepsi ben hiç öyle şey yapar mıyım
Mihrimah sizin için ne teşkil ediyor ki