Medcezir 30. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En son kısımdaydı sanırım. O kadar karışık ki, yerlerini hatırlayamıyorum bazen. Kadın "Nadir" dedi resmen. Bu kadar profesyonelce bir cinayeti herkes işleyemez. Turunç Nadir de mâlum bu konuda çok tecrübeli. Onun olma olasılığı çok yüksek. Yalnız senarit değil, senaristler. Ben Ece Yörenç'i senaristler arasında da görmedim bölüm başlarken yazılarda. :)
Şu Turunç Nadir de çıksın artık ortaya zaten yeter ilk sezon bitecek. :D Ben senarist Ece Yörenç yazısını gördüm. Sanırsam artık bir ekiple yazıyormuş. :)

Şu Turunç Nadir de çıksın artık ortaya zaten yeter ilk sezon bitecek. :D Ben senarist Ece Yörenç yazısını gördüm. Sanırsam artık bir ekiple yazıyormuş. :)
Turunç Nadir'in de çıkacağını söyleyebilirim artık. Her söylenen isim çıktı meydana. Ben nedense senaristler kısmında iki kişi gördüm ve Ece Yörenç'in ismi yoktu. :)

Turunç Nadir'in de çıkacağını söyleyebilirim artık. Her söylenen isim çıktı meydana. Ben nedense senaristler kısmında iki kişi gördüm ve Ece Yörenç'in ismi yoktu. :)
Bugünkü bölüm Star'ın sitesine yüklenmiş. Baktım da Ece Yörenç'in ismi yazıyordu ben de TV'de öyle görmüştüm zaten. Peki o gördüğün iki kişi kimlerdi? :D

Bugünkü bölüm Star'ın sitesine yüklenmiş. Baktım da Ece Yörenç'in ismi yazıyordu ben de TV'de öyle görmüştüm zaten. Peki o gördüğün iki kişi kimlerdi? :D
Star TV'ye tekrar baktım ve yine iki kişi gördüm. Burcu Görgün Toptaş ve Pelin Taran Cura vardı. Bu sadece bir senaryo ekibiymiş. Senaryo kısmına geldiğimde Ece Yörenç'i gördüm ve o kısmı atladığımı farkettim. :D

Star TV'ye tekrar baktım ve yine iki kişi gördüm. Burcu Görgün Toptaş ve Pelin Taran Cura vardı. Bu sadece bir senaryo ekibiymiş. Senaryo kısmına geldiğimde Ece Yörenç'i gördüm ve o kısmı atladığımı farkettim. :D
Ben de senin dediğin kısmı atlamışım o zaman. :D

Ece Yörenç'e iyi yardımcı oluyorlardır. Dizide arada sırada böyle değişim rüzgârları esiyor. :)
Bu iki isimin diziye katkı sağladıkları apaçık ortada. Dizinin senarist kadrosuna son zamanlarda dahil oldular ve dizi tempo kazanmaya, güzelleşmeye başladı. Tesadüf olamaz sanırım. :) Ece Yörenç'i rahatlattıkları kesin. :)

Bu iki isimin diziye katkı sağladıkları apaçık ortada. Dizinin senarist kadrosuna son zamanlarda dahil oldular ve dizi tempo kazanmaya, güzelleşmeye başladı. Tesadüf olamaz sanırım. :) Ece Yörenç'i rahatlattıkları kesin. :)
Bazen çok yapmacık yerleri oluyor. Bazı yerleri çok doğal ve samimi ama dediğim gibi yapmacık yerleri de oluyor. Dizi farklı bir boyut kazandı yeni senaristleriyle. Bu da bir gerçek. :)

Size iyi eziyetler ben daha fazla dayanamıcam :( Ece mümkünse dizilerden elini çeksin. 2 saat işkence çektim resmen, hiç bir olay heyecan vermiyor gerçi olayda olmuyor, hep son sahneler heyecanlı geçiyor bir sonraki bölüm hareketli geçecek zannedip izliyosun ama yine aynı soğukluk sürüyor. Acaba bir sonraki bölüm ne olacak hissi vermiyor dizi ne yazıkki.

( Bakalım Yasak nası diziymiş gerçi benlik dizi değil ama cumanın boşluğunu doldurabilirim beğenirsem :X )
Olmadı Yalan Dünyaya dönersin. :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs