Yarım yarım bile izlesen yeter yani. İzlersin her türlü.![]()
Eve yeni gidiyorum. Son görev günüydü. Yarın izlerim. Yarım olmaz, güzellikleri kaçırmam.
Yarım yarım bile izlesen yeter yani. İzlersin her türlü.![]()
Tamam, yarın izle. Güzellik(ler) derken daha çok Eylül'den ve Ada'dan bahsediyorsun sanırım. O -ler takısı, Ada ile eklenmiş oldu.Eve yeni gidiyorum. Son görev günüydü. Yarın izlerim. Yarım olmaz, güzellikleri kaçırmam.![]()
Tamam, yarın izle. Güzellik(ler) derken daha çok Eylül'den ve Ada'dan bahsediyorsun sanırım. O -ler takısı, Ada ile eklenmiş oldu.![]()
Ender de vardı. Mira'dan o sözlerinden sonra soğudun bir anda. Yorumları okumuşsundur büyük ihtimalle. Ada var mı, bunun cevabı konuda.Ender'i unutmayalım.
Ada vardı dimi?
Ender de vardı. Mira'dan o sözlerinden sonra soğudun bir anda. Yorumları okumuşsundur büyük ihtimalle. Ada var mı, bunun cevabı konuda.![]()
Yok onuda bıraktım sayılır. Sadece Orçun'un sahnelerine bakıyorum.Olmadı Yalan Dünyaya dönersin.![]()
Ada'nın gülüşü yeter. Çok güzel gülüyor. Bir gülüşü, beni benden alıyor.Acı gerçek yaniAdaaaaaaaa
Mira benim için biteli baya oldu.![]()
Ada'nın gülüşü yeter. Çok güzel gülüyor. Bir gülüşü, beni benden alıyor.![]()
Son bölümleri iyi gidiyor, sonuçta komedi, dönmek çok zor olmaz.Yok onuda bıraktım sayılır. Sadece Orçun'un sahnelerine bakıyorum.![]()
Şu an dizide kalıcı gibi gözüküyor. Bakalım kimlerle takılacak, neler yaşacak ve neler yapacak. Tam bir muamma. Kapalı kutu yani.Aynen. Çok tatlı.![]()
Şu an dizide kalıcı gibi gözüküyor. Bakalım kimlerle takılacak, neler yaşacak ve neler yapacak. Tam bir muamma. Kapalı kutu yani.![]()
Yaman ile olmaz ama yakınlaşma olabilir. Cem gitmeseydi mesela, onla olabilirdi. Çok iyi olurdu hatta.Yaman ile olsun.![]()
Yaman ile olmaz ama yakınlaşma olabilir. Cem gitmeseydi mesela, onla olabilirdi. Çok iyi olurdu hatta.![]()
Gelecek sezon gelebilir belki. Bir kere bu sezon gösterdi kendini. Bir de Cem'in annesinin yaşadığı rahatsızlık vardı ve buna göre geri dönme ihtimali var. Belki de dönmez. Cem geri dönerse eğer, Ada var hazırda.Bak Cem olurdu valla. Geri gelir mi Cem sence?
Gelecek sezon gelebilir belki. Bir kere bu sezon gösterdi kendini. Bir de Cem'in annesinin yaşadığı rahatsızlık vardı ve buna göre geri dönme ihtimali var. Belki de dönmez. Cem geri dönerse eğer, Ada var hazırda.![]()
Eylül'ü ne çabuk unuttun.![]()
Ada tam bana göre aslında. Saatlerce gülüşünü izleyebilirim.Onun Merti var. Maga dishu yaptılar hem.![]()
Ada tam bana göre aslında. Saatlerce gülüşünü izleyebilirim.![]()