handan demirci @hissinti 2 dk.
Allahım İnşallah Nejat fransadan vampir olarak dönmüştür aslında bu eski türk filmi görüntüsünde modern vampir dizisidir aminnnn#Yasak
Dönemine göre düşündüğünüzde hiçte olmayacak iş değil hani
handan demirci @hissinti 2 dk.
Allahım İnşallah Nejat fransadan vampir olarak dönmüştür aslında bu eski türk filmi görüntüsünde modern vampir dizisidir aminnnn#Yasak
Sadece o değil sen şuna bak.Hatta tweetle şikayet etKafadan reyting atıyor
![]()
Beyazsoy sen nasıl buldun diziyi? Deniz Çakır çok iyi oynadıgeçmiş olsun o zaman )))
sıkıcıydı . deniz çakır fena değil her zamanki gibi ama rölü çok dişi bir rol değil yaprak dökümündeki gibi dişi bir rol değil.. . ama tutma şansı yok gibi sezon sonu çıkarırsa iyiBeyazsoy sen nasıl buldun diziyi? Deniz Çakır çok iyi oynadı
beyazsoy deme öylesıkıcıydı . deniz çakır fena değil her zamanki gibi ama rölü çok dişi bir rol değil yaprak dökümündeki gibi dişi bir rol değil.. . ama tutma şansı yok gibi sezon sonu çıkarırsa iyi
Benim dememle olmaz. Ama tns de Osmanlı dönem dizisi şuana kadar pek tutmadi. Görüyon calikusunu halini ab de bile 2 reytingi zor alıyorbeyazsoy deme öyleonca emek verdiler, dev platolar kuruldu..
Bi ton yemek yapmişlardi harbidenBirşey dikkatinizi çektimi?Aramızda Kalsın dizisinde olduğu gibi bu dizide de yemek sofraları kurulmuş![]()
Deniz Çakır'ın gelin olduğu ev Saray gibi o değilde 40 tane kadın var evde bunlar ne iş?Bi ton yemek yapmişlardi harbidenadını ilkkez uyduğum bi börek vardi unuttum adını bak yaa
![]()
Hiç bi fikrim yok benim deDeniz Çakır'ın gelin olduğu ev Saray gibi o değilde 40 tane kadın var evde bunlar ne iş?![]()
Gürbey İleri iyiymişHiç bi fikrim yok benim deÇok kalabalık kadro harbiden😕 En ufak role (çocuklara bile) bayaa sahne yazılmıştı
![]()
Yok sevmedim değil de MY ile çizdiği rolle bu rol arasında epey fark vardiGürbey İleri iyiymişSen niye sevmedin ki?
Ben maç yüzünden doğru dürüst izleyememiştim şimdi tekrarını izliyorum.![]()
Ezgi Eyüboğlu Fikret Kuşkan'ın nesi oluyor dizide?Yok sevmedim değil de MY ile çizdiği rolle bu rol arasında epey fark vardi![]()
KızıEzgi Eyüboğlu Fikret Kuşkan'ın nesi oluyor dizide?
Deniz Çakır'ın eski sevgilisiyle yakınlaşma başlayacak araların da