Ben de demin gördüm, günlük dizi mi acaba? Korku filmi gibi tanıtım yapmışlar.. 😱Gölgedekiler ne ya? Yeni bir dizi mi? Show TV'de başlıyormuş. @mrt-06![]()
Yok ben geçen gün gördüm de yazamadım biraz önce görünce aklıma geldi yazdım. Merak ettim, hiç de haberim olmadı görüyor musun sen şu işi?Ben de demin gördüm, günlük dizi mi acaba? Korku filmi gibi tanıtım yapmışlar.. 😱
Duymuşsundur sen bence.Yok ben geçen gün gördüm de yazamadım biraz önce görünce aklıma geldi yazdım. Merak ettim, hiç de haberim olmadı görüyor musun sen şu işi?
Bence castı düzgün ve senaryosu iyi işlenecekse haftalık bir dizi olsun ama hiç haberi çıkmadığına göre günlük dizi olur gibi..
Saçmalama.Duymuşsundur sen bence.Cumartesi 23.00'a koysunlar belki iyi gider o saatte eğer haftalıksa.
![]()
Keşke yazın başlasa aklımdan o geçti. Yazın her türlü şansı var bu dizinin bence de.Saçmalama.
Yazın başlarsa bence şansı olabilir, birazda gençlere hitap edecek gibi duruyor. Yazın fazla rakibi olmazsa tutunabilir ve yeni sezona kalma şansı olabilir bence reytingleride iyi olursa da yapımcısı kim bu dizinin ya, cidden hiçbir şey duymadım. 😱
Firuze Ekim'in başlarında yayınlandı tanıtımı, Aralık'ta başladı yani iddialı bir diziyse ki öyle görünüyor yaza kadar anca başlar. Tanıtımda diziye dair bir oyuncuda göremedim ben, yani cast çalışması hala sürüyor olmalı.Keşke yazın başlasa aklımdan o geçti. Yazın her türlü şansı var bu dizinin bence de.Ama 2 ay öncesinden tanıtım yapmazlar gibi.
Mayıs gibi başlar..
Haklısın olabilir, ya çok merak ettim şimdi.Firuze Ekim'in başlarında yayınlandı tanıtımı, Aralık'ta başladı yani iddialı bir diziyse ki öyle görünüyor yaza kadar anca başlar. Tanıtımda diziye dair bir oyuncuda göremedim ben, yani cast çalışması hala sürüyor olmalı.![]()
Benim aklıma direk Suskunlar geldi. O tarz bir iş olsa çok iyi olur ya, onunda tanıtımları böyleydi.Haklısın olabilir, ya çok merak ettim şimdi.Böyle gerilimli dizileri seviyorum bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya.
![]()
Show'la ilgili bir şeyse Mustafa Karataş'ın programıdır belki.Mihrap Yerinde ne? 😱 @dizi kolik
Yasemin Yalçın var fragmanında, sanırım Kadir Çöpdemir seslendirdi. Yeni dizi. 😱Show'la ilgili bir şeyse Mustafa Karataş'ın programıdır belki.Hiçbir bilgim yok, fragman felan mı çıktı?
![]()
Sessiz sedasız emin adımlarla zirveye mi yürüyor dersin Show.Yasemin Yalçın var fragmanında, sanırım Kadir Çöpdemir seslendirdi. Yeni dizi. 😱
Böyle sıcak komediler iyi iş yapıyor yeni sistemde, hayırlısı artık.Sessiz sedasız emin adımlarla zirveye mi yürüyor dersin Show.
O isim ne öyle ya. Show'un şu dizilerinin ismi de hiç mi düzgün olmaz kardeşim?![]()
Ben görmedim fragmanı. Başka kimler vardı. Umarım iyi bir iş olur. Tabi reytinglerde de başarılı olması büyük temennim.Böyle sıcak komediler iyi iş yapıyor yeni sistemde, hayırlısı artık.![]()
![]()
Bence dizilerin hepsi yazın başlamalı ama, Haziran gibi.Ben görmedim fragmanı. Başka kimler vardı. Umarım iyi bir iş olur. Tabi reytinglerde de başarılı olması büyük temennim.
Analı Oğullu'yu çok merak ediyorum esas ben. İnş. güzel bir sıcak aile komedisi izleriz. BKM'den umutluyum, fragmanını merakla bekliyorum.![]()
Zaten Ramazan 21 Haziran'da başlıyor yanılmıyorsam. Yani dizi tutturmak için en iyi zaman yaz ayı bu bir gerçek.Bence dizilerin hepsi yazın başlamalı ama, Haziran gibi.![]()