FF yatutarsa

:winkk: Çok inandırıcı.İnsan arkadaşının hakkında atar mı?? Tutturmuşsunuz bir trip...Yeter!!!11! @yatutarsa @berkann

- - - Ekleme - - -

La sen dedin zaten, hatırlamıyor musun? :D Sen sormuştun cevabı da sana vermiştim hatta :D
Ne zaman?? (B)

siyasi görüşü izlediği dizi beni bağlamaz benim sevip saygı gösterdiğim kardeşlerimden biridir umarım forumda uzun yıllar kalır :D sevdiği diziye çok gıcığım mesela lafta söylerim pek alınmayacağını biliyorum :D

siyasi görüşü izlediği dizi beni bağlamaz benim sevip saygı gösterdiğim kardeşlerimden biridir umarım forumda uzun yıllar kalır :D sevdiği diziye çok gıcığım mesela lafta söylerim pek alınmayacağını biliyorum :D
sen farklısın takas nedense yaptığın bazı yorumlar bana taban tabana zıt olsa da alınmıyorum :D

sen farklısın takas nedense yaptığın bazı yorumlar bana taban tabana zıt olsa da alınmıyorum :D
aga dünyada herkes aynı şeyi sevip aynı görüşte olsaydı var ya çekilmezdi bu dünya :D ufacık bi ortak nokta bile insanın birbirini sevmesine yeter rahatlıkla :D

eyvallah aga :d @mrt-06 bu ve bu tür yorumlarınızı takas başlıklı konuya yapabilirsiniz :D

mesajlarının sonunda ".ss" kullanan ama anlamını bilmeyen forumun eski editörlerindendir. Ayrıca espri yapar bazen, bazen yapmaz :D

Neden bu ismi seçmişdir diye çok düşünenlerdenim,ayrıca çokda başarılıdır kendisi,