yalan yok huraf yokprincss geldiyse sen dikakt et bence
bana bir dal ceza bile yazmadı ) sen kendi totonu kurtarmaya bak )
yalan yok huraf yokprincss geldiyse sen dikakt et bence
tmam neyse artık ceza değil hayır işleriyle ilgilenecekmiş uyuyan devi uyandırma benceyalan yok huraf yok
bana bir dal ceza bile yazmadı ) sen kendi totonu kurtarmaya bak )
hürrem sultanda hayır işiyle uğraşıyormuş zamanında 3 şehzade bilmem kaç vezir kaç nazır ve bir çok da harem ağasının kellesini almıştmam neyse artık ceza değil hayır işleriyle ilgilenecekmiş uyuyan devi uyandırma bence
Hee girmeyin kanıma artık çok değiştim ben öyle böyle değiltmam neyse artık ceza değil hayır işleriyle ilgilenecekmiş uyuyan devi uyandırma bence
Bu da mantıklı geldi şimdi. Neden bir Hürrem olmayayım?hürrem sultanda hayır işiyle uğraşıyormuş zamanında 3 şehzade bilmem kaç vezir kaç nazır ve bir çok da harem ağasının kellesini almış
bu hayır işleriyle uğraşanlardan korkacaksın aslında )
hürrem teyzeler kovalasın seni artık bilinçaltına işlemiş @Prncss.. stajıyla falan ilgilenirhürrem sultanda hayır işiyle uğraşıyormuş zamanında 3 şehzade bilmem kaç vezir kaç nazır ve bir çok da harem ağasının kellesini almış
bu hayır işleriyle uğraşanlardan korkacaksın aslında )
bizim üstümüzde staj yapmasında )hürrem teyzeler kovalasın seni artık bilinçaltına işlemiş @Prncss.. stajıyla falan ilgilenir
Staj yapmıyordum ben zaten o nerden çıktı ilk defa senden duydumyoksa hepsi bitti mi senin 😱
ceza teknikleri dersinden stajbizim üstümüzde staj yapmasında )
bişilere başlıcaktın en son iş miydi staj mıydıStaj yapmıyordum ben zaten o nerden çıktı ilk defa senden duydum
işti o staj değildibişilere başlıcaktın en son iş miydi staj mıydı
ayol diye dalar konuyaayol onun ismini andınız ya artık kurtuluşunuz yok
ayol onun ismini andınız ya artık kurtuluşunuz yok
sabah sabah sizle uğraşamam ayrıca hiç uyumuyormusunuz sizayol diye dalar konuya
eski performansını kaybetmişsin eskiden sabah sabahda ne güzel sohbet ediyordun yoksa yaşlandınmı noldu )sabah sabah sizle uğraşamam ayrıca hiç uyumuyormusunuz siz
eee eylülde 24 olucaz artık 30 a merdiven dayamaya başladık cnmeski performansını kaybetmişsin eskiden sabah sabahda ne güzel sohbet ediyordun yoksa yaşlandınmı noldu )