İzlemedim demen yeterliydi.üzgünüm, bu saatten sonra zor biraz![]()
İzlemedim demen yeterliydi.üzgünüm, bu saatten sonra zor biraz![]()
O da sensin de olsun bitsin az nezaket
Ben senin sorunu "Futbol" fanatikliği diye şey ettim. .ss 😛yoo resmen sorumu değiştirerek sormuşsun .ss
senin yerin ayrı merak etmeO da sensin de olsun bitsin az nezaketKöpekleri sever misin? Onları sevmekten korkar mısın?
![]()
seni ayrı tutuyorumbana söylettirirsin yanı![]()
Tebrik ediyorum senisenin yerin ayrı merak etme
köpekleri severim , korkmam da
seni ayrı tutuyorum![]()
bankacılık ve finans okumak istiyorum , ülkeleri gezmek istiyorum , birde <3 AŞK <3Tebrik ediyorum seniİdealin nedir yani ilerleyen yaşantında neler yapmak istiyorsun ?
![]()
Benim için sıkıcı bir meslek ama kalan ikisi benimle aynısınbankacılık ve finans okumak istiyorum , ülkeleri gezmek istiyorum , birde <3 AŞK <3
evet biliyorum , ama aktif yüzemiyorumBenim için sıkıcı bir meslek ama kalan ikisi benimle aynısınYüzme biliyor musun?
Çok soru sormamdan sıkılıyor musun? Sıkılırsan sıkıl banane ben soracağım.evet biliyorum , ama aktif yüzemiyorum![]()
yoo , sor sorÇok soru sormamdan sıkılıyor musun? Sıkılırsan sıkıl banane ben soracağım.![]()
Gömlek mi tercih edersin t-shirt mi (daha çok) ?yoo , sor sor![]()
t-shirt tabikide , gömlek kasıntıGömlek mi tercih edersin t-shirt mi (daha çok) ?![]()
çok iyi bir insansın , kalbinde kötülük yok resmenBenim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Gömlek kasıntı derken?t-shirt tabikide , gömlek kasıntı
çok iyi bir insansın , kalbinde kötülük yok resmen
başlarda baya konuşuyorduk , sonra nedense bir soğukluk oluştu ,sen ayrı konulara gittin ben ayrı konulara gittim, çoğu zamanda beni yanlış anladın
![]()
bizimle iyi anlaşman normal
sıkıyor beni , batı özentisi benceGömlek kasıntı derken?![]()
evt fark ettimbizimle iyi anlaşman normalbiz hiç kötü kötü sorular sorup seni kızdırmıyoruz? ama @denizz19 art niyetli hata yapman için seni sıkıştırıp duruyor ona selam verme
)